Beyond Protocol Genel Bilgi

Uç cihaz iletişiminin simgeleştirilmesine yardımcı olmak için tasarlanmış blok zinciri protokolünün geliştiricisidir. Şirketin protokolü, düşük maliyetli ve cihazdan cihaza işlem için merkezi olmayan bir ağ oluşturarak, iş müşterilerinin değişmez işlem geçmişini saklamasını ve iş sözleşmelerini yürütmesini sağlayarak, nesnelerin sürekli değişen internet ortamında ölçeklendirmek için özel yan zincirleri birleştirir.

Beyond Protocol, Ocak 2018'de Silikon Vadisi merkezli teknoloji uzmanları tarafından dağıtılmış defter teknolojisi ve IoT'yi birleştirmenin patlayıcı gücünden yararlanmak için başlatıldı. Beyond Protocol, saldırıları ortadan kaldırır ve makineden makineye değer aktarımını kolaylaştırır.

Verilen güvenlik ile Beyond Protocol, cihazlarımızı işbirliği için açarken kendimizi rahat hissetmemizi sağlar. Aramızdaki hayalperestler, onları avlu iplikleri gibi kullanarak, tasavvur etmeyi düşünmediğimiz icatları bir araya getirebilirler.

Akıllı telefondan - kamera, dokunmatik ekran, GPS, internet bağlantısı - tüm endüstrilerde devrim yaratan uygulamalar (örneğin Uber ve Instagram) oluşturuldu. Beyond Protocol'den mega uygulamalar, akıllı haplardan uydulara kadar herhangi bir IoT cihazı kombinasyonunun üzerinde tasarlanabilir. Bir Nest duman alarmının yangını söndürmek için bir drone ödediğini ve drone'nun en iyi rotayı belirlemek için yol boyunca hava kulelerine mikro ödemeler yaptığını hayal edin. Beyond Protocol, makinelerin etik dili olarak yola çıkıyor.

Bir yılı aşkın Ar-Ge'den sonra, 2019'un başlarında Beyond Protocol ekibi, yeni teknolojisinin ilk tekrarlarını bir avuç ortağa sundu. Teknoloji, ortaklarının bir satır kodla i. donanım imzaları aracılığıyla cihazlar arasında güvenli mesaj aracılığını etkinleştirme ii. cihazları kripto para birimi tabanlı bir ödeme ağ geçidi ile donatın. Şu anda, her iki yetenek için de kullanıma hazır çözümler yoktur.

Beyond, cihaz güvenliği ve tüketicilerden cihazlara yapılan ödemeler için ve yakında bir cihaz ekonomisi arasında gerçek, pratik çözümler oluşturmayı amaçlamaktadır. Beyond, iyinin kötülüğe karşı zafer kazandığı ve teknolojinin katlanarak daha güvenli ve daha güzel bir dünya yaratmak için çalışabileceği bir gelecek tasavvur ediyor.

İçerik oluşturucuların "birçok insan bunun bir sonraki ilk 3 coinden biri olma potansiyeline sahip olduğunu söylüyor. İleriki zamanlarda bunu hep beraber görüp şahit olacağız.