Geçtiğimiz hafta yeni şarkısıyla hayranlarına sürpriz yapan İrem Derici hemen akabinde koronavirüs testinin pozitif çıktığını sosyal medya hesabından hayranlarına duyurmuştu.

Hürriyet'ten Hakan Gence'ye konuşan ünlü şarkıcı, hastalığı boyunca kolunu bile kaldıramadığını, dayak yemiş gibi kemiklerinin ağrıdığını ifade etti.

Koronavirüs tedavisi gören Derici hastalığının reklam olduğunu iddia edenlere ise açtı ağzını yumdu gözünü.

"FRANSIZ ÖPÜCÜĞÜ VEREYİM" 

Derici: "Korona olduğuma inanmayan ger zekalıdır. Sağlık Bakanlığı logolu raporumu paylaştım. Şüphelenen varsa kendilerine bol sulu bir Fransız öpücüğü vereyim" dedi.

"KORONAVİRÜS İKİZLER BURCU" 

Yeni şarkısının kutlamasını yapamayan Derici, "Her an değişiyor. Bence koronavirüs İkizler burcu. Dakikası dakikasını tutmuyor. Resmen paçavra gibi oldum. Ben kutlama kadınıyımdır. Yeni maxi single'ım çıkmıştı, akşamına 'pozitif' sonucu gelince psikolojik olarak çöktüm" dedi.

CEM YILMAZ HAKKINDAKİ YORUMU OLAY OLMUŞTU 

Şarkıcı, “Cem Yılmaz sürekli güzel kadınlarla aşk yaşadığı için kıskanılıyor mu sizce?” sorusuna verdiği yanıtla gündem olmuştu.

İrem Derici konuyla ilgili, “Cem zeki biri. Zeki insanlar da seksi olurlar. Zeki ve sempatik insanlar tabii ki kıskanılır. Cem’i kıskananlar kıskanmaya devam etsin" demişti.