Bir Bütün Olarak Şıklık Şık görünmek, sadece giyim ile olmamaktadır. Elbette ki kişinin ne giydiği, kıyafetlerini nasıl kombine ettiği şık görünebilmek için çok önemlidir. Fakat bunun yanında kullandığı eşyalar ve aksesuarları da şık görünmesi konusunda aynı öneme sahip olan birer tamamlayıcı unsurlardır. Bu unsurlar sayesinde bir bütün olarak şık olabilme imkânına sahip olunmaktadır. Bunlardan bir tanesi olan ve sigara kullanan müşterilerimize her tarza uygun sigara kutusu modellerimiz ile bir bütün olarak şıklık imkânı sunabilmek için hizmet veriyoruz. 

Sigara konusunda oldukça hassas olan, sigara tüketmeyi çok seven, hayatının bir parçası haline gelmiş siz değerli müşterilerimize birbirinde farklı modellerde ve tarzda sigara kutusu modelleri ile farklı bir imajın kapılarını açıyoruz. 

Her Konuda Şıklıkta Luisbag Farkı 

Sıradan sigara kutusu taşımaktan sıkılan ya da üzerindeki görüntülerden rahatsız olan müşterilerimize hem daha uzun süre kullanılabilmesi açısından kolaylık olan hem de tarzınızı yansıtacak imkân sunan işletmemiz LuisBag ile sizlere farklılığın kapılarını açıyoruz. Açıldığı yıldan bu yana kadın – erkek fark etmeksizin modaya uygun bir biçimde yaşayabilmelerine ve kendilerini ifade edebilmelerine yardımcı olabilmek amacı ile hizmet verdir. Bu gaye doğrultusunda da hizmet vermeye devam ediyoruz. Her zaman kalitemizden ödün vermeden en güvenilir işletme olma yolunda emin adımlar ile hep ileriye doğru ilerledik. Bunun artılarını ise çok çok aldık. En değerli artısı olan siz değerli müşterilerimizin güveni sayesinde işimizi daha da çok severek yaptık. 

Birçok Farklı Tarza Hitap Eden Ürün Kapasitesi 

Şıklığınızı her alanda yansıtabilmenizi sağlayabilmek için ürün alanlarımızı genişlettik. Sigara konusunda da hem şık hem de zarif bir havanız neden olmasın diyerek birbirinden farklı modellerde ürünler sunmaya çalıştır. Lüks deri sigara kutusu modellerimizden tutun da aklınıza gelebilecek her modelde ve zevkte geniş ürün yelpazemiz ile sizlerin hayatına renk katabilmekten dolayı çok mutluyuz. Her zaman en iyisine ve en kalitelisine layık olan siz değerli müşterilerimize hak ettiği hizmeti verebilmek için durmadan çalışıyoruz. Sürekli dinamik tuttuğumuz kadromuz ile gündemi yakından takip ediyor ve kendimizi her zaman yeniliyoruz. Durağan olmayı değil daha çok sizlere iyi hizmet sunabilmek için yeniliğe açık bir iş yolunu izliyoruz. Hakkımızda; Luisbag, dünyanın dört bir yanındaki kadın ve erkekleri moda aracılığıyla kendilerini özgürce ifade etmeleri için güçlendirmek vizyonuyla kuruldu. Marka, sanatsal olarak yaptığı koleksiyonlarıyla modayı sürekli yeniden keşfederek modern çanta ve aksesuarların sınırlarını zorluyor. 

Marka, kurulduğu günden bu yana LUISBAG web sitesinde online alışveriş sunarak erişimini fiziksel mağazaların ötesine genişletti. Şık ve trend odaklı tasarımları artık Orta Doğu, Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri’nde mevcuttur. Tüm dünyadaki yabancı müşteriler ve ticaret distribütörleri ile istikrarlı ve uzun vadeli iş işbirliği için ODM / OEM hizmeti veriyoruz. Kapsamlı tasarımsal bir ürün portföyü, saygın ve güçlü müşteri tabanı ile, bizi küresel pazarda lider konuma getirmek için grubumuzu güçlendirmeyi amaçlıyoruz. 

Yepyeni, en son teknoloji makinelere ve profesyonel bir tasarım ekibine ve tecrübeli usta çalışanlara sahip 2.000 m2’lik bir fabrika. Çantalarınızı her isteğinizde geniş bir ürün yelpazesiyle özelleştirin ve fikri mülkiyetinizi pratik yasalara göre korumayı garanti edin. Üretim, müşteri parametrelerine uygun çalışmamızı ve teslimat şartlarına uymamızı sağlayan Yalın Üretim yönergelerine göre düzenlenir. Uluslararası standart kalite, düşük fiyatlar ve tam zamanında teslimat.