Ön başvuruda tekrar eden T.C. kimlik numaraları bulunduğu için işlem gerçekleştirilemez hatası alanlar için neden olduğunu ve çözüm yöntemini anlattık. Günümüz teknoloji çağı olduğu için artık hemen hemen her işimizi İnternet aracılığıyla yapıyoruz. Bu tarz sistemlerde’de çeşitli hataların oluşması çok normal karşılanıyor. Son zamanlarda insanların en sık karşılaştıkları Ön başvuruda tekrar eden T.C. kimlik numaraları bulunduğu için işlem gerçekleştirilemez isimli hata oldukça can sıkmaya başladı.

Daha önce herhangi bir ön başvuru yapmayanların bile karşısına bu hata çıkabiliyor. Konuyu resmi kaynaklara sorduk ve derinlemesine bir araştırma yaptık. Yazımızın devamında çok önemli bilgiler sizleri bekliyor.

Ön başvuruda tekrar eden T.C. kimlik numaraları bulunduğu için işlem gerçekleştirilemez
Ön başvuruda tekrar eden T.C. kimlik numaraları bulunduğu için işlem gerçekleştirilemez hatası ile karşılaşanlar nedir? sorusunu sorarak neden böyle bir sorunla karşılaştıklarını merak ediyorlar. Ön Başvuru sırasında çıkan bu hata mesajı sizin daha önce T.C. kimlik numaranız ile başvuru yaptığınızı söylüyor. Yani daha önce bir başvuru yaptığınız için bir tane daha yapamazsınız anlamına gelmektedir.

Tekrar Başvur
Ön başvuruda tekrar eden T.C. kimlik numaraları bulunduğu için işlem gerçekleştirilemez
Fakat daha önce hiçbir başvuru yapmadıysanız ve Ön başvuruda tekrar eden T.C. kimlik numaraları bulunduğu için işlem gerçekleştirilemez hatası alıyorsanız ne yapmanız gerekiyor?. Bu sorunun sistemden kaynaklandığını varsayıp bir süre beklemeniz ve sonra tekrar denemenizi öneriyor. Eğer sistemsel bir hataysa ortadan kalkacaktır. Devam ediyorsa yetkililere başvurarak sorununuzu dile getirmeniz lazım. Sistem üzerinden kontrol edilip tekrar işleme tabi tutulacaktır.

HATANIN ÇÖZÜMÜ İÇİN TIKLAYIN