Bir özlem daha bir dahaki yaza kaldı umut Trabzonsporlu'nun ekmeği oysa bunca deneyimli yabancı oyuncuları bilmem kaç milyon euro vererek alındı ki Romayı'da geçelim ancak evdeki hesap çarşıya uymadı. Bazı yağdanlıklar hala tecrübeden bahsediyorlar ders alınsın diyorlar. Lige yansımasın diyorlar diyorlarda diyorlar. Yeri gelmişken sizlerle şu tespiti paylaşmak istiyorum...

Roma takımı İtalya liginde şampiyonluğa oynuyor mu hayır diyorlar ya Trabzonspor Türkiye liginde pardon yabancılar mezarlığı liginde şampiyonluğa oynar mı bal gibi oynayacak işi o adı TRABZONSPOR böyle gelmiş böyle gidecek. Başta dediğim gibi yorumu size bırakıyorum aradaki farkı ölçün biçin. Diğer takımları bilmem de Trabzonspor'un 10 yabancı ile sahaya çıkışını sorgularken ikinci yarı sahaya giren Abdülkadir Ömür'ün passa pas , hücum organizayonuysa o  küçük boyuyla mangal gibi yürekli yıldız adayını da sakın unutmayın zira nesillerini tüketiyorlar.

Gelin şimdi maçı biraz haspahal edelim. Roma'nın oyun hikâyesi Trabzon'daki'nin aynısı idi sadece skor rahatlığı vardı yine oyunu kendi alanlarında kabullenip Trabzonspor'un üzerine gelip kurdukları kapana bekleyerek rakibe geniş alanlar bıraktılar...

Trabzonspor bırakılan bu alanları doldururken 1-2 de gollük pozisyonlar buldular ama Roma duvarı geçit vermedi. Oyunun şekli 20.dakikaya kadar böyle seyrederken Roma takımı bir çıktı pir çıktı.

Göstere göstere golü atıp Trabzonspor takımının gardınıda düşürmüş oldu. Bundan sonrasını irdelemeye hiç gerek yok geçmiş olsundan başka. Şu tespiti de söylemeden edemeyeceğim. İçimde uhte kalır. Birileri de hem Trabzon'da hem Roma'da tek kale oynadık diye övünüyorlar .. Son sözlerim şimdi köyümüze geri dönerken ne diyecekler ben şimdiden söyleyeyim gerçi sizlerde bilirsiniz ben tekrar etmiş olayım Giresun maçı var yeneriz kendimize geliriz. 3 kulvarda oynayamazdık elenmemiz iyi oldu lige odaklanırız hem Ziraat kupasıda var. Bunu söyleyenler kendini avutanlar demezler ki , düşünmezler ki, bunca milyon euroları Trabzonspor niye harcadı.