Galatasaray’ın transferin son gününde kadrosuna kattığı Makedon futbolcu Goran Pandev, Galatasaray’a tüm kupaları almaya geldiğini söyledi.
Makedon futbolcu Goran Pandev, Galatasaray formasıyla çıktığı ilk antrenmanın ardından kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

“PRANDELLI GALATASARAY’A GELMEMİ İSTEDİ”
Sarı-kırmızılı takımın yeni transferi Pandev, Galatasaray’a geldiği için mutlu olduğunu belirterek, “Buradaki ilk günüm. Umarım tüm kupaları kazanabilmek için Galatasaray’a yardım edebilirim. Burada çok iyi bir takım buldum. Bazı arkadaşlarımla tanıştım, diğerleriyle milli takımdan döndükten sonra tanışacağım. İlk izlenimlerime göre hepsi pozitif oyuncular. Buraya gelmek benim için çok önemli bir karardı. Prandelli benim takıma gelmemi istedi. Galatasaray çok büyük bir kulüp. Buraya geldiğim için çok mutluyum, çok iyi bir seçim yaptığımı düşünüyorum. Bence Prandelli çok büyük bir teknik direktör. Kendisiyle İtalya’da rakip olmuştuk. Burada iyi işlere imza atacağımıza inanıyorum. Lazio’da Muslera ile birlikteydik. Sneijder ile Inter’de kazanabileceğimiz her şeyi kazandık. Onlarla sürekli irtibattaydım. Çok iyi bir arkadaşlığımız var” dedi.

“ARSENAL VE DORTMUND’A KARŞI DAHA ÖNCE DE OYNAMIŞTIM”
Makedon futbolcu Goran Pandev, Galatasaray’ın çok büyük bir kulüp olduğunu vurgulayarak, “Galatasaray’ı Avrupa’da herkes tanıyor. Buraya gelip tüm kupaları kazanmak istedim ve bu kararımda bana yakın çevrem destek oldu. Lazio-Roma, Inter-Milan gibi derbileri yaşadım ve Galatasaray-Fenerbahçe maçını da görmek istiyorum. Çünkü çok önemli olduğunu biliyorum. İnsanlar tarafından yoğun bir şekilde hissedilen bir derbi. O maçta oynamak için sabırsızlanıyorum. Sadece gol atmayı değil takımı da düşünüyorum. Takım kazanırsa hepimiz kazanırız. Bu benim için daha önemli. 4. yıldızın önemini bilmeseydim buraya gelmezdim. Amacımız taraftarımızı sevindirmek. Umarım sonuna kadar savaşır ve dördüncü yıldızı takarız. Kimseden korkmuyoruz. Arsenal ve Dortmund’a karşı daha önce de oynamıştım. Zor bir gruptayız. Ama biz Galatasaray’ız ve her şeyi kazanmamız gerekiyor. 19 numara benim için çok önemli ve şanslı bir rakam. Tüm kupaları bu numarayla kazandım bu yüzden 19 numarayı seçtim” şeklinde konuştu.
(İHA)