Denizli’den iddiaya göre kaçırılarak Ankara’ya getirilen şahıs, zorla kredi çektirilmek istendiği bankada şahıslar tarafından bacağından vuruldu.
İddiaya göre, Denizli’den zorla kaçırılarak Cuma günü Ankara’ya getirilen Turgut B., Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Toptancılar (GİMAT) sitesi içindeki bir bankaya getirilerek, zorla kredi çektirilmek istendi. Nuh, Muhammet, Hakan ve Hasan isimli 4 şahıs tarafından bankaya zorla getirilen Turgut B., durumu bankanın güvenlik görevlisine bildirdi. Turgut B.’in güvenlik görevlisi ile konuştuğunu gören 4 şahıs, silahla Turgut B.’ye ateş açtı. Açılan ateş sonucunda Turgut B. ayağından yaralandı. Olayın ardından 4 zanlı, 34 HC 128 plakalı bir araca binerek olay yerinden uzaklaştı. Zanlıların kaçtığını gören güvenlik görevlisi ise silahı ile havaya ateş açtı. Yaşanan saldırının ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, bankanın önünde yaptığı incelemede çok sayıda kovan buldu.
Saldırı sonrası kaçan 4 şahıs için polis ekipleri arama çalışmaları başlattı. Zanlıların kaçtığı otomobil ise, Yıldırımlar Sanayi Sitesi’nde terk edilmiş halde bulundu. Araç içerisinde incelemeler yapan polis, kaçan 4 zanlıyı arıyor.
(İHA)