Birçok insan evinde yeni almak istediği eşyalara yer açabilmek için ya da ardiye olarak kullandıkları yerleri boşaltıp daha iyi bir şekilde değerlendirebilmek için eskiyen ya da hurdaya çıkan eşyalarını atma ya da satma gereği duyarlar. Ancak bazı insanlar vardır ki artık kullanılamaz hale gelen eşyalarını dahi atmak istemezler. Böyle zamanlarda eşyanın biraz daha faydasını görebilmek adına bu eşyayı ya da malzemeyi satmak içinizin daha rahat etmesini sağlayacaktır. İstanbul Hurdacı firmamız böyle konularda insanlara en iyi şekilde destek veriyor.

Hurda alım satım işlemlerimizde insanların en iyi şekilde fayda sağlamasına önem veriyoruz. Ancak firma olarak bu işi profesyonel bir şekilde yaptığımızdan hurda alım satım işleminde dikkat ettiğimiz önemli prosedürler bulunuyor. Her şeyden önemlisi hurda olarak değerlendirilen eşyaların sizin için çok önemli olduğunu ve önemli hatıralarınızı barındırdığını göz ardı etmiyoruz. Böyle durumlarda eşyalarınızı satarken herhangi bir sıkılganlık duymanıza gerek bulunmuyor.

Hurda Alım Satım İşlemi

Hurdaları satın alırken mutlaka geri dönüşüm açısından bir faydası olup olmayacağına bakıyoruz. İnsanların evinde hurda haline gelen tüm eşyaları belli kategorilerde değerlendirerek satın alıyoruz. Her hurda işlemi için mutlaka ücretsiz servis imkanımızdan yararlanabilir ve dilediğiniz kadar hurda eşyayı bizlere satabilirsiniz. Hurdacı firmamız sayesinde hem mekanlarınızda çok geniş çapta bir yer açılıyor hem de eskiyen ve kullanılmayan tüm eşyalardan para kazanmış oluyorsunuz.

Ücretsiz Servis İmkanı

Hurda alım satım işlemlerimizde müşterilerimizin rahat bir şekilde para kazanabilmesi için servis imkanı sunuyoruz. Her türlü hurda için firmamızın servisini gönderiyoruz. Böylece eskiyen eşyalar için herhangi araç tutma işine girmemiş oluyorsunuz. Hurda eşyalar için evinize kadar gelen çalışanlarımız tüm eskimiş eşyaları alarak sizlere gerekli ödemeyi yapıyor.

Yerinde Ödeme Avantajı

Birçok firmaya nazaran müşterilerimizin güvenini ve itimadını kazanmak için mutlaka ödemeleri hurdaları alırken yapıyoruz. Hurda eşyalar tartılır ya da gerekli fiyat listesi çıkarılır ve bulundukları yerde eşyaların sahibi olan kişiye gerekli ödeme anında yapılır. Nakit olarak yaptığımız ödemeler sayesinde eskiyen tüm eşyalarınızı atmanıza gerek kalmadan para kazanma imkanı elde etmiş olursunuz.

Günlük Fiyat Takibi Yapıyoruz

Hurdalarınızı değerinin altında almamak için mutlaka günlük olarak piyasa takibi yapıyoruz ve müşterilerimizin daha fazla kazanabilmesi için fiyat kataloglarını güncelliyoruz. Ayrıca sizlere verdiğimiz fiyatlar başka insanlara farklı olarak verilmiyor. Tek bir fiyat uygulamamız olduğu için aynı değerde bir üründen herkes aynı kazancı elde ediyor.

Hurdaları Değerine Göre Alıyoruz

Firmamız tüm hurdaları kendi değeri çerçevesinde satın alıyor. Hurda olarak sattığınız ürünler içerisinde metal olanlar var ise bunları ayırmanız sizlerin daha fazla kazanmasını da sağlayacaktır. Ancak ayrılmamış metaller de kabala olarak hesaplandığından sizlere verilecek olan fiyat bilgisi de daha farklı olacaktır.