İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, Maltepe’de şehit olan polis memuruna ilişkin olarak, “Genç bir kardeşimizi kaybettik. Üzgünüz. Tüm camiamızın başı sağ olsun” dedi.

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, Maltepe’de bıçaklanarak şehit olan polis memurunun kaldırıldığı Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne geldi. Yetkililerden bilgi alan Altınok, çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Şehit polis memurun ailesine ve emniyet camiasına baş sağlığı dileyen Altınok, “Genç bir kardeşimizi kaybettik. Üzgünüz. Tüm camiamızın başı sağ olsun. İhbar üzerine giden arkadaşlarımız zannediyorum ki psikolojik problemleri olan, olayın asıl içerisinde olan biri değil sonradan olaya karışan bir şahıs tarafından bıçakla saldırıda bulunuldu. O saldırı sonucu hastaneye gelirken yolda rahmetli oldu. Genç polis arkadaşımız daha iyi durumda” dedi.

Altınok, saldırganın yaralı olarak ele geçirildiğini belirterek, “Aile içi şiddetten kaynaklanan bir ihbar üzerine gitmiş arkadaşlarımız. Ailenin dışında akrabaları olan bir şahsın gerçekleştirdiği saldırı” diye konuştu.