Her sektörün değerinin yükseldiği ve alçaldığı dönemler olduğu gibi bu sektör de zaman zaman canlılığını kaybedip geri kazanıyor ancak geçmiş yıllara dönüp bir kritik yapıldığında görülüyor ki ekonomideki dalgalanmalara bağlı olarak sıkıntılı dönemlerden geçtiği oluyorsa da genel çerçevede inşaat sektörünün getirisinin fazla oluşu nedeniyle her daim zirvedeki konumunu koruma eğiliminde olduğu göze çarpıyor.

Çevresindeki birçok sektör ile ilişkili ve onları da etkileme özelliğine sahip olan inşaat sektörünün en önemli dinamiklerini ise bildiğiniz gibi inşaat mühendisleri oluşturuyor. İstihdam noktasında ciddi bir potansiyeli barındıran inşaat sektörünün bel kemiği olarak nitelendirilen inşaat mühendisleri ve inşaat mühendislerinin eğitimleri de son yıllarda fazlaca üstünde durulan konulardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Bu noktada, Ankara’nın en donanımlı bilişim kursu Vektörel Bilişim olarak güçlü ve sağlam yapıların alanında uzman inşaat mühendislerinin varlığıyla olacağına inanıyor, inşaat mühendislerini daha donanımlı hâle getirecek kapsamlı eğitimleri kurumumuz bünyesinde sunmayı son derece önemsiyoruz.

Her ne kadar işin içinde olmayanlar için inşaat mühendisliği tek boyutlu bir meslek gibi görünse de aslında durum hiç bu şekilde değildir. Ana görevlerinin dışında birçok alan ile alakalı çalışmalar da yapan inşaat mühendislerinin sektör ile ilgili birçok konuda kendilerini geliştirmeleri gerekmektedir ki sektörde isimlerini duyurabilsinler ve çalıştıkları firmaların büyümesini hızlandırabilsinler. Siz de mesleğinizde ileri noktaya nasıl ulaşabileceğiniz konusunda arayış içerisindeyseniz kurumumuz bünyesindeki eğitimlere katılarak sektörün aranılan ismi olma yolunda ilk adımı atabilirsiniz.

İnşaat Mühendisleri ve AutoCAD Kursu

Mühendisler tarafından sıkça kullanılan AutoCAD kursumuza katılarak mesleki gelişiminize ilk katkıyı yapabilir ve önünüzdeki ilk eşiği bu şekilde aşabilirsiniz. İnşaat mühendisleri çok iyi bilir ki AutoCAD programı inşaat sektöründe en çok kullanılan çizim programlarından birisidir ve bu programı iyi kullanan inşaat mühendisleri her zaman daha fazla tercih edilir. Zihninizde canlandırdığınız çizimleri sınır koymadan gerçekleştirmenize olanak sağlayan AutoCAD ile 2D ve 3D olarak profesyonel çizimler yapabilir ve alanınızda fark yaratabilirsiniz. AutoCAD programının tüm inceliklerini Vektörel Bilişim AutoCAD kursları ile öğrenebilir ve mesleğinize yatırım yapabilirsiniz. Kurumumuzda 64 saatlik program çerçevesinde uygulamalı bir eğitim alırsınız ve her bir kursiyer için ayrı tahsis edilen bilgisayarlar ile projelerinizi gerçekleştirme şansı bulursunuz. Tam öğrenme modelini benimseyen kurumumuz, kurs sonunda ihtiyaç duyulması durumunda eğitim saatini arttırma güvencesi de sunarak size en iyi eğitimi vermeyi garanti eder.

İnşaat Mühendisleri ve Autodesk Revit Kursu

Kurumumuzdan güvenle alabileceğiniz bir diğer eğitim de Autodesk Revit programıdır. İnşaat mühendislerinin sıkça kullandıkları programlardan biri olan Autodesk Revit ile tasarımını gerçekleştirdiğiniz yapıları yönetebilir, üzerinde çalıştığınız modelleri istediğiniz şekilde detaylandırabilirsiniz. Kurumumuzda Revit Kursu eğitim süresi 50 saattir ve tam öğrenme modeli uygulanarak maksimum seviyede öğrenme sağlanması amaçlanır. Proje tabanlı öğrenmeleri fazlaca önemseyen kurumumuz, her kursiyerinin alacağı kursun eğitim süreci içerisinde kendisine bir ait proje çalışması yapmasını değerli bulur ve bu noktada oldukça titiz davranır. İnşaat sektöründe yerinizi sağlamlaştırmak ve kısa sürede büyük işlere imza atmak istiyorsanız siz de Vektörel Bilişim’de Autodesk Revit kursu alarak yaparak yaşayarak öğrenebilir ve kalıcı öğrenmelerinize bir yenisini daha ekleyebilirsiniz.

İnşaat Mühendisleri ve 3Ds Max Mimari Kursu - 3Ds Max Kursu

Kullanım alanı oldukça geniş olan 3Ds Max Kursu ve 3Ds Max Mimari kursları ile inşaat sektörüne bomba gibi bir giriş yapmanız mümkün. Mesleğe atılmadan evvel üniversitede öğrenciyken bu tür kursları alarak mesleki açıdan donanımlı mühendisler olmayı amaçlayan birçok gencin eğitim listesinde ilk sıralarda yer alan 3Ds Max ve 3Ds Max Mimari kursları ile siz de kısa sürede sektördeki yıldızınızı parlatabilir ve isim yapabilirsiniz. Tabii bu parlamayı eğitim alacağınız eğitim kurumlarını doğru bir şekilde seçerek yapabileceğinizi unutmamalısınız. Bu noktada Vektörel Bilişim ailesi olarak yılların verdiği tecrübeyi alanında kariyer yapmış eğitmenlerle birleştirerek sizlere sunduğumuzu, 100 saatlik eğitim programımızı tam öğrenme modeli uygulayarak en iyi şekilde kursiyerlerimize verdiğimizi hatırlatmak isteriz. Siz de mesleki hayatınızda parmakla gösterilen inşaat mühendislerinden olmak istiyorsanız doğru adresin sizi aile ortamında hissettirecek sıcak ortamıyla Vektörel Bilişim olduğunu bilmelisiniz.

İnşaat Mühendisleri ve Grafik Tasarım Kursu

Günümüzde grafik tasarımı her alanda kullanılıyor ve inşaat mühendisleri arasında da grafik tasarımı kursu almış olanların büyük firmalarca her zaman daha fazla tercih edildiği biliniyor.  Alanınıza ait diğer kursların eğitimlerinin yanında Grafik Tasarımı Kursunu da aldıktan sonra sizi mesleğinizde atılım yapma noktasında hiçbir şeyin durduramayacağını biliyor olduğunuzu düşünerek doğru eğitim merkezi seçimi konusuna tekrar vurgu yapmakta fayda görüyoruz. Unutmayın ki boşa gidecek ne paranız ne de zamanınız var. Büyük bir kısmı uygulamalı olarak gerçekleştirilen ve 120 saatlik bir programdan oluşan Grafik Tasarımı Kursumuz ile mesleki gelişiminize önemli katkılar sağlayacağınızı ifade etmek istiyoruz. Siz de param da zamanım da çok kıymetli diyorsanız çalacağın kapı Vektörel Bilişim olmalıdır. Bu konudaki iddiamızı yıllardır olduğu gibi bugün de sürdürdüğümüzü üstüne basarak tekrarlıyoruz.

Neden Vektörel Bilişim?

Bilişim kursları arasında açık ara ön sırada olan Vektörel Bilişim’in neden bu kadar başarılı olduğu üzerine düşündüyseniz biz de birkaç şey söylemek isteriz. Sektörün en iyilerindeniz çünkü eğitim kurumumuzda proje tabanlı tam öğrenme modeli kullanıyoruz. Çok tercih ediliyoruz çünkü kursiyerlerimize eğitim tekrarı garantisi sunuyoruz. Örnek gösteriliyoruz çünkü online eğitim ile bize gelemeyenlere biz ulaşıyoruz ve derslerimizi kayıt altına alarak tekrar izlenmesine imkân sağlıyoruz. Bir eğitim kurumunda aradığınız tüm şartları taşıdığımızı biliyoruz. Uygun kurs fiyatlarını kaliteli eğitmenler ile bir araya getirerek size sunmanın gururunu taşıyoruz çünkü eğitimin çok önemli bir kavram olduğuna inanıyoruz. İnşaat mühendislerinin almaları gereken sertifikalara sahip olarak sektörün aranılan mühendislerinden olmak istiyorsanız gelin tanışalım ve sizi mesleğinize itina ile hazırlayalım.