Zeytinburnu’nda sabah saatlerinde yaşanan kadın cinayeti güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Genç kadının kaldırımda birlikte yürüdüğü erkek tarafından vurulduğu anlar kameraya yansıdı. Olay sonrası okula giden öğrencilerin, kadının yanına gelip yaşayıp yaşamadığını kontrol ettiği görüldü.

Olay, saat 07.30 sıralarında Telsiz Mahallesi Balıklı Yol Sokak 24 numaralı apartmanın önünde meydana geldi. Evrim Aktuğ (31) isimli genç kadın bir binanın önünde vurularak öldürüldü. Kimliği belirlenemeyen zanlı olayın ardından kayıplara karıştı. Olayla ilgili inceleme yapan polis, çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Yapılan incelemelerde genç kadının kaldırımda birlikte yürüdüğü bir erkek tarafından vurulduğu belirlendi. Cinayet anının güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendiği belirlendi. Görüntülerde, genç kadının bir erkekle kaldırımda yürüdüğü görülüyor. Bir süre sonra belindeki silahı çıkartan zanlı, genç kadına kurşun yağdırıyor. Kameranın açısında yüzü gözükmeyen zanlının, elindeki silah ise görülüyor. Zanlı, vücuduna aldığı kurşunlarla bir hamle yapıp geri dönen genç kadına ateş etmeye devam ediyor. Vücuduna dört kurşun isabet ettiği belirtilen Evrim Aktuğ, yere yığılıyor. Zanlı kayıplara karışırken bir süre sonra görüntülerde okula giden öğrenciler görülüyor. Kadını yerde görünce yanına gelen çocuklar, vücuduna dokunup yaşayıp yaşamadığını kontrol ediyor. Kadından ses gelmediğini gören öğrenciler, yakınlarda bulunan belediyenin temizlik görevlisinin yanına gidip durumu anlatıyor. Ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağrılıyor.

Güvenlik kamerası tarafından görüntülenen cinayetle ilgili polisin çalışmaları sürüyor. Polis kaçan zanlının yakalanması için incelemelerine devam ediyor.