61SAAT HABER SERVİSİ- Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç Spor Toto Süper Lig'in geleceği ile ilgili 61saat'e dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'un bu sezon 8. şampiyonluğu kazanacağını ifade eden Genç "Bu sene öyle ya da böyle 8. Şampiyonluğumuzu alacağız. Benim içime sinen 8 maçı da kazanarak şampiyon olmak. Ben öyle istiyorum."

ŞİKE DÖNEMİ YAPTIKLARI BELLİ, LİDER GALATASARAY OLSAYDI...

Liderin Galatasaray olması halinde ligin tescil edileceğini ifade eden Genç "Bir şekilde şu anda tescile gitmeyelim entrikaları TFF’nin bakışı, tutumu onlara da girmek istemiyorum ama şike konusunda yaptıkları belli o zamanki yöneticiler istemezler. Şimdi Galatasaray lider olsaydı tescil etmenin yollarını benden daha önce bilirlerdi. Lig bittiğinde 1. olana şampiyonluk statüsü verilir. Ankaragücülü futbolcuda koronavirüs çıkmış. Bunu iyi etüt etmek lazım. Başakşehir maçında Sörloth’un performansından korona yüzünden daha tedbirli oynadığını tespit ettim. Bu performanslar nasıl olacak, öngöremiyorsunuz. 8 maçı da alalım da şampiyonluk olalım 8. Şampiyonluğu kutlayalım arzumuz olmakla birlikte ligin oynanamaması durumunda tescilidir. Statü bunu söylüyor ligler bitiyor mu bitiriyor fiili imkansızlık var, ligi yok sayamazsınız boş laflar o şeylere girmesinler. "

FATİH TERİM'İN NEDEN SESİ ÇIKMIYOR

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in yaptığı açıklamaları da değerlendiren Başkan Genç "Galatasaray’ın teknik direktörü Fatih Terim’in açıklamaları neydi. Şimdi vaka sayısı kaç oldu. Nerede Fatih Terim sesi çıkmıyor. İşine geliyor, o zaman da işine geldiği için öyle açıklamalar yaptı. Diğer ve en kuvvetli olan şık oynamaması durumunda ligin tescil edilmesi ve Trabzonspor’un şampiyon ilan edilmesidir. Hollanda yaptı Fransa yaptı pekala yapılabilir. "