Türkiye genelinde kongre süreci devam eden AK Parti'de Vakfıkebir İlçe kongresi hafta sonu gerçekleşecek. Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun; Kongreler partilerin muhasebe ve murakabe dönemleridir. Kongreler yenilenmektir, tazelenmektir, gücümüze güç katmaktır. AK Parti kongreleri her zaman; çok güçlü ve geniş katılımlı olmuştur.

Bu doğrultuda 26 Eylül Cumartesi günü Saat: 15.00’da Vakfıkebir Spor Salonunda AK Parti 7. Olağan Vakfıkebir İlçe kongremizi gerçekleştireceğiz. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki bu onur verici göreve tekrardan layık görülmek bizim için ayrı bir gurur vesilesi olmuştur. AK Parti’de görevler gelip geçicidir. Kalıcı olan davadır. Görevlerimizin, unvanlarımızın ne olduğunun çok önemi yok. Görevlerimizi nasıl yaptığımızın önemi var. Eğer halkımızın hatırını her şeyden önde tutarsak işte o zaman Allah da bize yardım eder “ dedi.

Uzun sözlerini şöyle sürdürdü: “AK Parti siyasi hayatına başladığı 14 Ağustos 2001 tarihinden itibaren aziz milletimize vaat ettiği demokratikleşme, refah, kalkınma, lider ülke olma, büyük medeniyetimizi geleceğe taşıma yolunda başarı hikâyesini bir destanı olarak hizmet yürüyüşüne devam ediyor.  Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve bu büyük davaya inanmış kadrolarıyla birlikte kimsenin hayal bile edemediği atılımlar gerçekleştirilmiştir. Partimize halkımızın teveccühü ve güveni artarak devam etmektedir. Bizler de istikametten sapmadan bizden sonraki nesillere daha güçlü bir ülke bırakabilmek için gayret ediyoruz. 'İnandığın Yolda Yürü' sloganı ile kongremizi gerçekleştireceğiz. Pandemi sürecinde olduğumuz için kongremizde maske, mesafe, hijyen konusunda hassas olacağız. Delegelerimizden ve partililerimizden hassasiyet bekliyoruz. Hafta sonu heyecanla coşkuyla gerçekleştireceğimiz ilçe kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyor teşkilat mensuplarımızı ve Vakfıkebirli hemşerilerimizi davet ediyorum.”