Aydın ve Ağaçlı Mahallelerine gerçekleştirdiği ziyaretlerinde mahallelilerin görkemli bir karşılamayla bağırlarına bastığı Cumhur İttifakı AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Çevre Mühendisi Osman Nuri Ekim, “Hedefimiz; kalplerde iz bırakmak, Akçaabat’a kalıcı eserler bırakmaktır” dedi.

SEVDAMIZ AKÇAABAT!

Gittiği bütün mahallelerde, gerçekleştirdiği bütün ziyaretlerde hemşehrilerinin yoğun ilgisi ve teveccüh dolu yaklaşımlarıyla karşılanan Akçaabat Belediye Başkan Adayı Çevre Mühendisi Ekim, “Belediye İşi Gönül İşi diyerek çıktığımız bu yolda bizleri yalnız bırakmayan hemşehrilerimize gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı sonsuz minnet duygularımı ifade etmek isterim. Duygularımız karşılıklı, biz halkımız için bu sevda yüklü yola çıktık. Sevdamız Akçaabat!” sözleriyle Belediye hizmetlerinde insanı öne çıkaran anlayışın, ilk günden bu  güne insana hizmeti gaye edinmiş AK Parti kadrolarının öncelikli meselesi olduğunu kaydetti.

AKÇAABAT PROJELERİYLE KONUŞULACAK

Cumhur İttifakı Adayı Osman Nuri Ekim, marka projeleriyle Akçaabat’ı tüm Türkiye’de; sanatta, sporda, turizmde, ekonomide, teknoloji ve eğitimde daha fazla söz sahibi yapmak arzusunda olduklarını dile getirdiği konuşmalarında tecrübeye işaret etti. Ekim, şunları söyledi:

BELEDİYECİLİK TECRÜBE İŞİ

“Uzun yıllardır kendi mesleğini icra eden, üzerine uzun süreli Belediyecilik tecrübesini de pekiştirerek koyan bir kardeşiniz, evladınız olarak, sorunlara ve çözüm yollarına vakıf bir kadroyla Akçaabat’ın geleceğine damga vuracağız. Bizleri sevgileriyle karşılayan, gönüllerini, sevdalarını esirgemeyen, bizleri el üstünde tutan hemşehrilerimi asla mahcup etmeyecek AK bir kadroyla yola çıktık, bütün Akçaabatla birlikte yürüyoruz. Biliyoruz ki Akçaabatlılar bizimle birlikte, tüm şehir AK Belediyeciliğin vizyon projelerine odaklanmış durumda. Tüm şeffaflığıyla halkımızın huzurundayız. ”