Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Üniversite Hazırlık Kursu’nda sınava hazırlanan öğrencilerle buluştu. Yoğun ilgiyle karşılanan Başkan Zorluoğlu, öğrencilere Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve Alan Yeterlilik Testi (AYT) hazırlık kitabı takdim etti. Başkan Zorluoğlu'na ziyareti sırasında TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş ve ilgili daire amirleri eşlik etti.
 
ÇOK DAHA İYİ NETİCELER ALACAĞIZ
Gençlerle bir arada olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Zorluoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak üniversitelere daha iyi hazırlanabilmeniz için imkânlarımızı seferber ettik. Etmeye de devam edeceğiz. Bugün de sınava hazırlanırken ihtiyaç duyacağınız TYT ve AYT hazırlık kitaplarını sizlere hediye etmek istedim. Aynı zamanda sürekli olarak yaprak test desteği de veriyoruz. Yine belli aralıklarla deneme sınavları yapılıyor. Yani normal bir kursta ne varsa, Büyükşehir Belediyesi kursunda da aynısı var. İnşallah desteklerimiz devam edecek. Bu kurs bizim için çok önemli, çok önemsediğim bir hizmet. Geçen yılki başarı oranımız oldukça yüksek ama inanıyorum bu yıl hocalarımızın gayreti, sizlerin de çalışmalarıyla çok daha iyi neticeler alacağız" ifadelerini kullandı.
 
BİRLİKTE MAÇ İZLEYECEKLER
Büyükşehir Belediyesi Üniversite Hazırlık Kursu’nda eğitim gören öğrenciler kendilerine gösterdiği yakın ilgi nedeniyle Başkan Zorluoğlu'na teşekkür ettiler. Öğrenciler ayrıca Zorluoğlu’na hafta sonu oynanacak Trabzonspor-Adana Demirspor müsabakasını birlikte izleme teklifinde bulundular. Öğrencilerin isteğini kırmayan Başkan Zorluoğlu, onları misafiri olarak maça davet etti.