Şengül Yavuz ve gönül elçileri, Anneler Günü nedeniyle düzenlenen programda huzurevi sakinleri ile buluştular. Köşk Huzurevi'nde düzenlenen etkinlikte Bayan Yavuz ve gönül elçileri, annelerle ve büyüklerimizle tek tek sohbet ederek günlerini kutladılar, onlara çiçek takdim ettiler.
 
Huzurevinde kalan büyüklerimiz için düzenlenen etkinlikte, Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından Türk Halk Müziği ve Türk sanat Müziği parçalarından oluşan müzik ziyafeti sunuldu.
 
Merhamet ve şefkatin timsali annelerimizin başımızın tacı ve en değerli varlıklarımız olduğunu söyleyen Şengül Yavuz, " Anneler, varlıkları ile güç kattıkları evlatları için her zaman sığınılabilecek sıcak bir kucaktır. Bir insanın büyümesine destek olan, onunla bilgisini, sevgisini ve ilgisini paylaşan bütün güzel annelerin ve özellikle de evlatları vatan uğruna şehit vermiş annelerimizin ' Anneler Günü'nü' kutluyor ve ellerinden öpüyorum" dedi.
 
Programın sonunda büyüklerimiz güzel etkinlikten dolayı Bayan Yavuz'a ve gönül elçilerine teşekkür ederek, bizleri yalnız bırakmadınız, gönlümüzü ferahlattınız. Allah sizden razı olsun dedi.