Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu yaptığı basın açıklamasında AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından Of İlçe Başkan Adayı olarak belirlenen Başkan Yardımcısı Ahmet Çapoğlu’nu tebrik etti.

AK Parti’nin kuruluşundan bugüne kadar ilçe başkanı ve yönetim kurullarında görev yapan başkan ve yöneticilerine teşekkür eden Başkan Sarıalioğlu; “Partimizin kurucu ilçe başkanı Sayın Fazlı Çapoğlu ve ikinci ilçe başkanımız Sayın Mehmet Hakan Terzioğlu’na ve yönetim kurullarında görev almış değerli arkadaşlarımıza Of’umuza ve partimize vermiş oldukları hizmetler nedeniyle teşekkür ediyorum. Değerli iki başkanımız da Tüzük gereği 3’er dönem görevlerini tamamladılar. Şimdi önümüzde yeni bir dönem var. Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımız yeni başkan adayımızı Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Ahmet Çapoğlu olarak belirledi. Aday adayı olan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Demokratik bir şekilde adaylıklarını beyan etmişlerdir. Genel merkezimiz de bir karar vermiştir.  17 Ekim Cumartesi günü yapılacak olan 7. Olağan kongremizde tüm teşkilat mensupları olarak Sayın Çapoğlu’nu yeni ilçe başkanımız olarak seçeceğiz” dedi.
 
Başkan Sarıalioğlu; “Hepimizin bu karara saygı duyması gerekir. Genel Merkezin açıkladığı adayın yanında olacağız, destek olacağız, fitneye ve fesada meydan vermeyeceğiz. Bu yolda dün beraber yürüdük bugün de beraber yürüyoruz yarın da beraber yürüyeceğiz inşallah” ifadelerini kullandı.
 
Bu tür görevlerin bir hizmet yolculuğu olduğunu belirten Başkan Sarıalioğlu; “Bu yolculuk, milletimize olan sevdanın yolculuğudur. Bu bir bayrak yarışıdır. Bayrağı devreden Mehmet Hakan Terzioğlu başkanımıza ve yönetimine hizmetleri için teşekkür ediyorum. Aslolan davamızdır. Hep birlikte büyük ve güçlü Türkiye için, çocuklarımız için, gençlerimiz için, geleceğimiz için; durmadan yorulmadan yollara düşeceğiz. Yolumuz açık olsun, Allah yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.