KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı ve ekibi, üniversite Kanuni Kampüsü içerisinde bulunan Nejmi Kırkbir Öğrenci Yemekhanesi’nde, öğrencilerilerle bir araya geldi.

Rektör Çuvalcı, 2021-2022 Akademik Yılı ile birlikte yüz yüze eğitimin başlamasının ardından okullarına kavuşan öğrenciler ile sohbet ederek öğle yemeği yedi. 

Öğrencilerimizin talep ve önerilerini dinledikten sonra bölgede incelemelerde bulunan Rektör Prof. Dr Çuvalcı, başta beslenme, barınma, ulaşım olmak üzere onların tüm sosyal olanaklarının, en yüksek standartlarda sunulması adına çok çaba sarf edildiğini kaydetti. 

Üniversiteden konuyla ilgil yapılan bilgilendirmede, “Rektörümüz, yüksek kaliteli yemek hizmetlerinden öğrencilerimizin cüzi bir miktar ödeme yaparak faydalandığını ve bir öğünde öğrencilerimize 4,00 TL karşılığında verilen ve ihale yöntemi ile alınan dört çeşit öğle yemeğinin, 2021 yılı sonuna kadar maliyetinin 19,32 TL olup bu ücretin 15,32 TL’sinin Üniversitemiz tarafından karşılandığını, 4,00 TL’sinin ise öğrencilerimiz tarafından ödendiğini dile getirdi.
Öğrenciler, sunulan sosyal ve kültürel imkânlardan duydukları memnuniyeti dile getirerek Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI’ya teşekkür etti” ifadelerine yer verildi.