. 53 lise takımının katıldığı müsabakalar sonunda kızlarda Tevfik Serdar Anadolu Lisesi, erkeklerde ise Vakfıkebir Gülbahar Hatun Anadolu Lisesi Trabzon birincisi oldu.

Hayri Gür Spor Salonunda yapılan müsabakalara, merkez ve ilçelerden gelen çok sayıda yarışmacı öğrencinin yanı sıra okul arkadaşları ve veliler de büyük ilgi gösterdi. Birbirinden zevkli ve çekişmeli müsabakaların yaşandığı turnuvada öğrenciler hem spor yaptı, müsabaka heyecanı yaşadı, hem de bir süreliğine sınav stresinden uzaklaşıp yeni arkadaşlıklar edinme fırsatı buldu. 

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Ozan Çetiner, “Pandemi sonrasında başlayan Okulsporları Müsabakaları bizim için çok önemli. Çünkü sağlıklı bireyler yetiştirmek ve sosyalleşmelerini sağlamak dahil birçok yararı yönüyle gençlerimizi sporla buluşturmak zorundayız. Bu konuda hem öğrencilerin istekli, hem de veliler ile okul idarecilerinin yönlendirici olmalı sevindirici” dedi.

Turnuva sonunda dereceye girenler kız takımlarına ödülleri İl Müdürü Ozan Çetiner, Spor Hzm. Şube Müdürü Yusuf Çebi, Masa Tenisi İl Temsilcisi Yunus Ali Civil ve Uluslararası Masa Tenisi MHK Üyesi A. Rahim Ayaz tarafından verildi. Erkekler ise ödüllerini, Ortahisar İlçe Müdürü Ecvet Kurt, Sürmene H. S. Yetmişbir AL Müdürü Koray Uçar ve Vakfıkebir AİHL Müdür Yardımcısı Barış İçöz’den aldı.

GENÇ KIZLAR (A)

1. Tevfik Serdar Anadolu Lisesi
2. Sürmene H.asan Sadri Yetmişbir Anadolu Lisesi
3. Trabzon Sosyal Bilimler Lisesi
4. Vakfıkebir Mesleki Teknik Anadolu Lisesi

GENÇ ERKEKLER (A)

1. Vakfıkebir Gülbahar Hatun Anadolu Lisesi
2. Vakfıkebir Mesleki Teknik Anadolu Lisesi
3. Sürmene Hasan Sadri Yetmişbir Anadolu Lisesi
4. Çaykara Anadolu Lisesi