61SAAT HABER SERVİSİ - Bugün sosyal medya hesabından son dönemde ortaya koyulan söylemlerle ilgili bir paylaşım yapan Oyman, “Ortahisar Belediyesi Mart ayı Meclis Toplantısında satışı beklenen otopark hususunda Trabzon Büyükşehir Belediyesinin paraya ihtiyacı olduğunu ve “önceki dönem” yapılan projenin “günümüzün maliyet değerinde” bütünüyle satışı için beklendiğini öğrendik.
“Ayağını yorganına göre uzatmak” diye önemli bir söz söylemişler. Bu dönem salgına göre hareket etme dönemi diye söyledik.
Açık konuşmak gerekirse bu devirde kimin paraya ihtiyacı yok ki; sürekli gelen zamlar mesela vatandaş ne yapsın salgın sürecinde? Peki “namusuyla batan” esnaf ne yapsın? Ne satsın? Dükkanı mı? Atadan kalan toprağını mı? Hiç bir şeyi olmayan ne yapsın?” ifadelerini kullandı. 

PROJEYE KARAR VEREN YİNE AKP BELEDİYESİ DÖNEMİDİR
Oyman, paylaşımına şu şekilde devam etti: “Ayrıca Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu zamanında planlanan otopark şehrin ihtiyacıdır. “Önceki dönem” tabir edilen dönem, projeye karar veren yine AKP Belediyesi dönemidir. 
Bazen sanki önceki dönem CHP Belediyesi varmış gibi hareket ediliyor. Reşadiye Kavşağını yapan aynı, olmamış deyip yıkmak isteyen aynı. Uzungöl’ü betonlarla çeviren aynı, yeşillendireceğiz diyen aynı. Zarar verenle düzeltecek olan aynı olmaz, olamaz.
12 yıldır yönetimde olan mevcut Belediyelerin “Trabzon’u yüceltecez”, “hak ettiği konuma gelecek” deme lüksü yok. Bu nedenle gelecek dönemde genel şeçimleri de, yerel seçimleri de heyecanla bekliyoruz”