61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzon Turizm İl Müdürü Ali Ayvazoğlu’nun Ankara’ya atanmasının ardından Trazon’a kimin geleceği merak konusu olurken bugün Trabzon Dernekleri Federasyonu ilginç bir karışıklığa neden oldu. 


Trabzon Dernekleri Federasyonu Genel Bakanı İsmail Şatıroğlu adıyla sosyal medyada yayınlanan mesajda, önceki dönem Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Erdem Zekeriya İskenderoğlu’nun Trabzon’un yeni Kültür ve Turizm Müdürü olduğu ifade edilerek tebrik edildi. 


Ancak bir süre sonra İskenderoğlu’nun Kültür ve Turizm İl Müdürü değil, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığına getirildiği anlaşılınca mesaj silinerek yeniden paylaşıldı. 
Ancak bu sürede Trazon’da bir anda heyecan yaşanırken kim nereye atandığı karmaşası yaşandı. 

FEDERASYONUN İLK ATTIĞI MESAJ

FEDERASYON SONRADAN MESAJINI DÜZELTTİ

İSKENDEROĞLU KİMDİR?
   1972, Trabzon doğumludur. İlkokulu Eyüp’te, ortaokulu ve liseyi Eyüp İmam-Hatip Lisesinde tamamladı. 1991 yılında girdiği Karadeniz Teknik Üniversitesi Harita Kadastro Bölümünden, 1992 yılında ayrıldı. Marmara Üniversitesi Eğitim Fakültesi Halk Eğitimi ve Halkla İlişkiler Bölümünden 1996 yılında mezun oldu.

     1997 yılında Eyüp Belediyesinde memur olarak göreve başladı. Eyüp Belediyesinde Özel Kalem Müdürlüğü, Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünde görev yaptı. 2004 - 2008 yılları arasında Şile Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü olarak görev yaptı. 2008 yılında İSKİ'ye naklen tayin oldu. İSKİ’de Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğünde görev yaptı. 24 Nisan 2012 tarihinde Zeytinburnu Belediyesine Bilgi İşlem Müdürü olarak naklen tayin olan Erdem İSKENDEROĞLU, 02 Ekim 2014 tarihinden itibaren Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürütmektedir.