Protokol, TRÜ Rektörlük binasındaki toplantı salonunda düzenlenen törenle TRÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Karal ve Batum Sanat Eğitimi Devlet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Maia Tchıtchıleıshvılı tarafından imza altına alındı.

Törene TRÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Karal ve Batum Sanat Eğitimi Devlet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Maia Tchıtchıleıshvılı’nın yanı sıra TRÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Atilla Çimer, Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Gela Japaridze, Gürcistan Trabzon Başkonsolos Yardımcısı Giorgi Qushıtashvılı, Batum Sanat Eğitimi Devlet Üniversitesi Müzikoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Khatuna Managadze ve TRÜ Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç. Ayşegül Ergene ile öğretim üyeleri katıldı.     


Öğrenci ve akademik personel değişim programlarının hayata geçirilmesinin amaçlandığı protokol kapsamında ayrıca bilimsel ve yaratıcı projelere katılımın desteklenmesi taahhüt altına alındı.

Tören TRÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Karal’ın Başkonsolos Japaridze’ye ve TRÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Çimer’in Rektör Prof. Dr. Tchıtchıleıshvılı’ye hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.