61SAAT HABER SERVİSİ

Trabzon’da bir kadın çocuklarını bakması için anahtarını verdiği kadın tarafından soyuldu. Kadın bu soygunu ise evine yerleştirdiği kameralarla ortaya çıkardı.

Olay Trabzon’un Maçka İlçesi’nde yaklaşık önceki gün meydana geldi. 28 yaşında ki E. A. adlı kadının verdiği ifadeye göre komşusu 27 yaşında ki E.Ş..’ye çocuklarına bakması için evinin anahtarını teslim etti.

Sonrasında evinde ki ziynet eşyaları ve paralarının kaybolduğunu fark eden E.A. olayda çocuklarına bakması için anahtarını verdiği komşusundan şüphelendi. Ancak bu noktada elinde bir delil olmayan genç kadının aklına odasına kamera yerleştirme fikri geldi.

Bunun için odasına gizli kamera yerleştiren kadın yine çocuklarına bakma bahanesi ile komşusuna evinin anahtarlarını verdi.

Evine yeniden geri döndüğünde yerleştirdiği gizli kamerayı inceleyen genç kadın, komşusunun evine girdiğini ve odasına gidip kendisine ait çantaları ve cüzdanları karıştırdığını gördü.
Görüntülere baktığında olayı komşusunun gerçekleştirdiğini anlayan kadın polise giderek hem görüntüleri verdi hem de şikayetçi oldu. Şikayetin ardından ifadesi alınan komşu kadın ise suçlamaları kabul etmedi. Hırsızlık olayıyla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.