Boatshow Eurasia Tuzla’da fiyatları bin 800 liradan 19 milyon lira kadar değişen 100’ü aşkın tekne, yeni sahibiyle buluştu. Alıcıların yüzde 75’e varan kısmı yerli ziyaretçilerden oluştu.

Bu yıl hem karada hem denizde ziyaretçisiyle buluşan Boatshow Eurasia geride bıraktığımız Cumartesi günü Tuzla Viaport Marina’da kapılarını açtı. 50 milyon liradan 3 bin 500 liraya kadar değişen fiyatlarla satışa sunulan tekneler 2 günde yüksek oranda rağbet gördü. Edinilen bilgiye göre ilk 2 günde fiyatları bin 800 lira ile 19 milyon lira arasında değişen 100’ün üzerinde tekne satışı gerçekleşti. Bu sürede 8 bin ziyaretçi ağırlanan fuarda 117 tekne yeni sahibiyle buluşurken 130 milyon liralık satış yapıldığı bildirildi. Alıcıların yüzde 75’ini ise yerli ziyaretçiler oluşturdu.

50 MİLYON LİRALIK MAJESTY 110’A 3 YERLİ TALİP

Geçtiğimiz günlerde özellikleriyle lüksü denizde yaşamayı vadeden 50 milyon liralık ‘Majesty 110’ isimli tekneye için 3 ciddi yerli alıcı ile görüşüldüğü aktarıldı. 5 metrelik yeni modeli Majesty 110, üç güverteli yapısı ve altı kamaralı yerleşimiyle iddialı bir süperyat. Sahibine ve konuklarına ferah iç mekanlar sunan tekne, 14 misafir ağırlayabiliyor. En yeni teknoloji navigasyon ve ses sistemiyle donatılan Majesty 110, oldukça sade çizgilere ve yalın bir profile sahip. 4 katlı, 3 flybridegeı bulunan teknenin fly bridgelerinden birinde dört tarafı denize nazır jakuzi, bot alanı, çalışma odası, garaj, ana kumandada ‘otomatik pilot’ gibi birçok ileri teknoloji özelliğe sahip.

(İHA)