İki takımın da ligde forma şansı bulamayan oyuncularına şans verdiği maçta üstün olan taraf Trabzonspor'du ve karşılaşmadan da 4-1 üstünlükle ayrıldı.

Trabzonspor henüz 13. dakikada Yusuf Erdoğan'ın sağ çaprazdan çektiği etkili şutla 1-0 öne geçti. Ardından Özer'in getirdiği topu boş kaleye rahatça bırakan Soner Aydoğdu farkı 2'ye çıkardı. 45'te bir daha sahneye çıkan Yusuf ceza alanı dışından müthiş vurdu ve takımını 3-0 öne geçirdi. İkinci yarıda oyunu rölantiye alan konuk takım 64'te Deniz Yılmaz'ın attığı golle 4-0 üstünlüğe ulaştı.

Adanaspor ise tek golünü 82. dakikada Ahmet Dereli ile buldu.

Bu sonuçla Trabzonspor grupta puanını 12'ye çıkardı ve bir üst tura yükselmeyi garantiledi. Adanaspor ise 4 puanda kaldı.

Grubun 5. haftasında Adanaspor sahasında Gaziantepspor'u konuk edecek. Trabzonspor ise evinde Nazilli Belediyespor'la karşılaşacak.

MAÇTAN DAKİKALAR

82' Ahmet Dereli'nin golüyle maç 4-1 oldu. 

67' Trabzonspor'da sakatlanan Musa Nizam'ın yerine Muhammet Beşir oyuna girdi. 

65' Trabzonspor'da Soner oyundan çıktı Abdulkadir oyuna girdi. 

64' Trabzonspor'da Özer'in ara pasında topla buluşan Deniz, kalecinin sağına çekip üstten aşırtma vuruşuyla golü attı. 

64' GOOOOOOOOOOOOOOLL DENİZ

58' Trabzonspor'da Yusuf'un süreklidiği atakta, Aytaç ceza sahasının dışından vurdu. Rakibe çarparak da seken top kaleci Fırat'ta kaldı. 

55' Trabzonspor orta saha iyi pas yaparak Adanaspor ceza sahasına geldi. Ceza sahasının hemen dışından Özer, sert vurdu top az farkla dışarı çıktı. 

Trabzonspor'da İkinci yarı Mustafa'nın yerine oyuna Fatih girdi. 

İkinci yarı başladı... 

Maçın ilk yarısı Trabzonspor'un 3-0 üstünlüğü ile bitti

45' Trabzonspor'un gelişen atağında Soner, ceza sahasının dışından Yusuf'u gördü. Yusuf, ceza sahasını dışından sol çaprazdan güzel vurdu. Trabzonspor 3-0 öne geçti. 

45' GOOOOOOOOOOOOOOLL YUSUF

22' Trabzonspor atağında Soner, sağ tarafta Özer'i gördü. Özer, çalımlarla girdiği ceza sahasında kale içinde Soner'i gördü. Soner gelen güzel pası tamamladı ve bordo-mavililer 2-0 öne geçti. 

22' GOOOOOOOOOOOOOOLL SONER

15' Trabzonspor, Yusuf ile sol kanattan geldi. Yusuf'a yapılan faulü Özer kullandı. Direkt kaleye şutu çekti, kaleci kurtardı. Dönen top yeniden Adanaspor ceza sahasına dolduruldu. Topun gelişine Deniz, röveşata vurdu golü attı ancak ofsayt gerekçesi ile sayılmadı. 

12' Trabzonspor'un gelişen atağında Yusuf, sağ kanatta topla buluştu. Ceza sahasına girdi rakibin çalımladı topa hiç bekletmeden vurdu ve golü attı.. Trabzonspor 1-0 önde

12' GOOOOOOOOOOOLLL YUSUF



10' Adanaspor çok tehlikeli geldi. Sol kanattan gelişen atakta Trabzonspor ceza sahasına yerden orta yapıldı. Topun gelişine Adanasporlu Ahmet vurdu Uğurcan son anda ayaklarıyla çeldi. Ardından dönen topa Adanasporlu oyuncular yeniden vurdu Uğurcan bir kez daha çıkardı. 

4' Trabzonspor'da kazanılan köşe vuruşunu Özer kullandı. Okay, ceza sahasına gelen topa güzel vurdu direğin dibinden az farkla dışarı çıktı. 

1' Maç Adanaspor'un vuruşu ile başladı

Her iki takım da sahaya çıktı...

TRABZONSPOR'UN İLK 11'İ

96. UĞURCAN ÇAKIR
4. AYKUT DEMİR
5. OKAY YOKUŞLU
10. ÖZER HURMACI
18. DENİZ YILMAZ
20. SONER AYDOĞDU
22. MUSTAFA YUMLU
32. YUSUF ERDOĞAN
35. AYTAÇ KARA
60. MEHMET KURUOĞLU
77. MUSA NİZAM

ADANASPOR'UN 11'İ
41. SADRETTİN FIRAT KOCAOĞLU
55. FAHRİ AKYOL
22. YAKUP DEMİR
53. VINICIUS JOSE IGNACIO
5. ATAKAN EKİZ
20. TEVFİK ALTINDAĞ
8. AHMET BAHÇIVAN
14. MAHMUT TEMÜR
17. SABİT HAKAN YILMAZ
4. MEHMET SAK
7. AHMET DERELİ