61SAAT HABER SERVİSİ - Kuvvetli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda açıklamaların manipüle edilmeye çalışıldığını iddia etti. 

Kuvvetli, “İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'in grup toplantısı konuşmasında bir bölümünde Trabzonsporla ilgili ifadelerini aktrollerin manipüle etmek istediklerine şahit olmaktayız. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in grup konuşmasındaki konu ile ilgili kısmı tam olarak sizlerle paylaşmak istiyorum’ diyerek Akşener’in konuşma metnini yayınladı: 

"Son günlerde spor kulüpleri arasında yaşanan tartışmaları biliyorsunuz. Fenerbahçe tribünlerinden yükselen sesleri de duyuyorusunuz. Ben spor kulüplerinin ya da başkanlarının kendi aralarındaki rekabetle ya da tartışmalarıyla ilgili değilim siyasetçilerin bu tartışmalara dahil olmaması gerektiğini düşünüyorum. 

Çünkü siyasetin spora karıştığı ülkelerde sporun ileri gidemediğini dünya çapında sporcuların yetişemediğini biliyorum. Ancak ekonomiden anlamayan ekonomi bakanı damat bey bakanlıktaki başarısızlığıyla gündeme gelmekten yorulmuş olacak ki bu aralar anlamadığı bir diğer alanı -futbolu- karıştırmakla meşgul. Bursa'da AK Parti'ye oy vermiş bir Trabzonsporlu kardeşimiz geldi ne dedi biliyor musunuz? Spora siyaset katıyorlar sonra da benim takımımın alınteriyle kazandığı başarının tartışılmasına sebep oluyorlar. Çeksinler ellerini. Aynen böyle dedi””