61SAAT SPOR SERVİSİ-

Trabzonspor'dan sezon başında Leipzig'e transfer olan Alexander Sörloth Bundesliga'nın 9. haftasınını da boş geçerken  Arminia Bielefeld karşısında 73.dakikada kazalılan penaltıda topun başına geçti ama golü atamadı.

Almanya Bundesliga'nın 9'uncu hafta maçında RB Leipzig ile Arminia Bielefeld karşı karşıya geldi.

Karşılaşmayı ev sahibi ekip RB Leipzig, 2-1 kazanmayı bildi.

Trabzonspor'dan transferi oldukça konuşulan Alexander Sörloth, geride kalan haftalarda gol atma başarısı gösteremezken eleştirilerin hedefinde oldu.

TARAFTARLAR TEPKİ GÖSTERDİ!

Leipzig'e büyük beklentilerle transfer olan Sörloth'un geride kalan haftalarda golle tanışamaması Alman taraftarların eleştirilerine neden olurken yıldız oyuncunun dün kaçırdığı penaltı sonrası taraftarlar çıldırdı. Sosyal medya üzerinden Alexander Sörloth'a yoğun tepki gösterildi. Alexander Sörloth'un mutsuzluğu da dikkatlerden kaçmadı.

TAKIMDA İSTEMİYORLAR!

Alexander Sörloth'un Arminia Bielefeld karşısında 73.dakikada penaltıyı golle sonuçlandıramaması sonrası yıldız oyuncuyu hiçbir oyuncunun teselli etmemesi sonrası ''Sörloth takım arkadaşları ile anlaşamıyor'' iddiaları da güçlük kazandı. 

Sörloth 73.dakikada penaltıyı kaçırırken bir pozisyon sonrasında Arminia Bielefeld golü bulmuştu.

TRABZONSPOR'DA YILDIZLAŞTI!

Leipzig takımında beklenilen performansın çok altında kalan Alexander Sörloth, Trabzonspor'da gol krallığı yaşarken 49 karşılaşmada 33 gol 11 asistlik performans ile izleyenleri hayran bırakmıştı.