TS Gold Tur, Bordo-mavili taraftarların hem Trabzonspor’u deplasmanda desteklemesi, hem de keyifli bir Avrupa Turu geçirmesi için dikkat çekici bir program hazırladı. 
5 günü kapsayacak program çerçevesinde ilk olarak 10 Aralık'ta Trabzon - İstanbul - Lyon - Cenevre’ye uçakla gidilecek. 2. Gün Cenevre - Berlin, 3. Gün, Bern - Basel, 4. gün Basel - Zürih gezintisi yapılıp 5. gün ise Zürih’den İstanbul’a dönülecek. 
Program kapsamında gidiş - dönüş uçak biletleri, 4 yıldızlı otellerde konaklanılacak, turlar yapılacak, özel otobüslerle ulaşım sağlanacak, Basel - Trabzonspor Maç bileti verilecek. 
Yapılacak programla ilgili konuşan TS Gold Tur Genel Müdürü Buğra Bayraktar, "tarihi ve kültürel geçmişi ile doğal güzelliklerinin yanında Trabzon'u marka yapan en önemli faktör kuşkusuz şanlı Trabzonspor'dur. Bizler de takımımızın Avrupa yolundaki heyecanına ortak olmak isteyenlere güzel bir program tertipledik. Yani fanatik bir Trabzonspor taraftarı olarak büyük bir beklenti içine girmeden ekonomik ve dopdolu bir gezi hazırladık. Maçı izleyip inşallah galibiyetle şehrimize dönmeyi planlıyoruz” dedi. 

Detaylı bilgili için: 

İki kişilik odada kişi başı: 850 €, Tek Kişi Fiyatı 1050 €

İrtibat No: +90 539 342 01 01