61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzonspor, Fenerbahçe’ye deplasmanda 3 - 1 mağlup oldu. Bordo -Mavililerde 6 haftada alınan 5 puan teknik direktör Eddie Newton’un geleceğini tartışma konusu oldu. 
Bordo - Mavililerde yeni teknik direktör isimleri konuşulurken, ilk iddia Aspor’da Gülcan Bilgiç’ten geldi. 
Abdullah Avcı ismiyle ilgili Gülcan Bilgiç, kendisiyle görüştüğünü ifade ederken deneyimli teknik adamın bu dönem kimseyle görüşmesi olmadığını açıkladı. 


Gülcan Bilgiç, Abdullah Avcı’nın kendisine, “Bu dönem için hiç bir görüşme olmadı. Şu anda hiç bir görüşme yapmadım. Resmii hiç bir görüşme olmadı. Direk Abdullah hocanın ifadesini söylüyorum” dedi. 
Bunun üzerine görüşme olsa söyler mi sorusuna söyler diyen Bilgiç’in sözlerinin içerisinde “Resmi görüşme olmadı” sözleri ise dikkat çekti. 
Bunun üzerine Trabzonspor’un eski futbolcusu Mehmet Yılmaz ise  “Bir isim daha var. Takım çalıştırdığı için söyleyemem..” diyince programda Fatih Tekke ismi gündeme geldi. 

Erden Bilgin ise Fatih Tekke'nin yakın bir arkadaşından aldığı bilgiyi paylaşırken "Fatih Tekke, Trabzonpor'dan uzun vadeli sözleşme isterim. Bir şansta sana verelim mantığı ile gelmeyeceğin söyledi" dedi.