Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor'da futbolculara transfer teklifleri gelmeye başladı. Bordo mavililerin başarılı kalecisi Uğurcan Çakır'ı Avrupa'nın dev kulüpleri izlerken, Nwakaeme'ye sürpriz bir teklif geldi. Bundesliga ekiplerinden Hertha Berlin, Nijeryalı oyuncu için Trabzonspor'un kapısını çaldı.

HERTHA BERLIN DEVRE ARASINDA TRABZONSPOR'UN KAPISINI ÇALACAK

Trabzonspor'un son 2 sezondur en önemli silahlarından biri olan Nwakaeme, Bundesliga ekiplerinin dikkatini çekmeye devam ediyor. 2018 - 2019 sezonunun sonunda Başkan Ağaoğlu tarafından Almanya Bundesliga'dan teklif geldiği açıklanan ancak takımdan ayrılmaması için yeni sözleşme imzalanan Nijeryalı oyuncunun maaşı 1,5 Milyon Euro'ya yükseltilmişti. Nwakaeme'nin eski sözleşmesinde 4 Milyon Euro olan serbest kalma maddesi de 6 Milyon Euro olarak güncellenmişti.

Asist Analiz'in haberine göre; 30 yaşındaki oyuncunun uzun süredir Hertha Berlin tarafından izlenildiği öğrenilirken, Bundesliga ekibinin devre arasında Nwakaeme'yi kadrosuna katmak için Trabzonspor'a teklif yapacağı bildirildi.

NWAKAEME'YE GELEN İLK TEKLİF 3,5 MİLYON EURO

Nwakaeme'yi kadrosuna katmak için girişimlerde bulunan Hertha Berlin'in Trabzonspor'a yaptığı ilk teklif 3,5 Milyon Euro. Trabzonspor yönetimi Nwakaeme'yi bu bedelle satmayı düşünmese de Alman ekibiyle pazarlık masasına oturacak. Hertha Berlin'in sezon sonunda 31 yaşına girecek futbolcu için 6 Milyon Euro'luk bonservis bedelini fazla bulduğu belirtilirken Nwakaeme karşılığında Trabzonspor'a bonservis + takas oyuncu teklifi yapabileceği öğrenildi.

Trabzonspor'un başarılı kanat oyuncusu geçtiğimiz sezon 11 gol ve 11 asistlik performans sergilemişti. Nijeryalı oyuncu bu sezon ise 3 gol ve 4 asistle oynuyor.