61SAAT SPOR SERVİSİ -

Trabzonspor'un kadrosuna katmayı çok istediği gurbetçi futbolcu Halil İbrahim Dervişoğlu'nun transferinde sıcak dakikalar yaşıyor.

Trabzonspor'un oyuncuyu kadrosuna katma konusundaki ısrarının yanı sıra Halil İbrahim'in de bordo-mavili formayı gitmek istemesi Sparta Roterdam kulübüne geri adım attırdı. Roterdam Kulübünün Trabzonspor'un teklifini tekrar gözden geçirme kararı aldığı ve şu an gelişmelerin olumlu yönde olduğu belirtildi.

Uzun süredir Trabzonspor ile temas halinde olan ve her fırsatta bordo mavili takıma transfer olmak istediği belirten Halil İbrahim Dervişoğlu ,Trabzonspor forması giymek için takımına rest çekti.

Trabzonspor ile her konuda anlaşan ve bordo mavili formayı giymek için sabırsızlanan Halil İbrahim Dervişoğlu’nun transferine maddi anlaşmazlıklar nedeniyle engel olan Sparta Rotterdam'ın, Başakşehir ve Galatasaray ile temas kurması sonrası , Sparta Rotterdam yönetimiyle bir kez daha görüşerek Trabzonspor forması giymek istediğinini belirten genç yetenek tavrını net bir şekilde ortaya koydu.

Trabzonspor ile görüşmelerinde oldukça katı olan Sparta Rotterdam yönetiminin Halil İbrahim Dervişoğlu’nun Trabzonspor’a transfer olmakta kararlı olduğunu görmesi sonrası bordo mavili yönetimle orta yolu bularak anlaşma sağlaması bekleniyor.

Trabzonspor’dan başka takımda oynamak istemediğini belirten Halil İbrahim Dervişoğlu için bordo mavili yönetimin gelecek hafta Hollanda’ya giderek genç oyuncunun transferini bitirmesi bekleniyor.