Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, kendi birikimi ve deneyiminin yanı sıra arkasında yer alan dev bir ekiple çalışıyor. Karadeniz ekibinde yer alan 27 kişilik oyuncu kadrosuna 8 kişilik teknik ekibin yanı sıra 14 çalışan da destek veriyor.

Yeni sezonda takımın başına teknik direktör Vahid Halilhodzic'i getirerek köklü değişimin temellerini atan Trabzonspor yaptığı flaş transferlerle şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olacağının sinyallerin verdi. Takıma katılan yeni oyuncularla birlikte mevcut kadroda kalan futbolcuları kaynaştırma dönemi geçiren ve uyum sürecini atlatmaya çalışan Boşnak çalıştırıcı, kendi deneyimlerini ve birikimlerini takıma aktarırken, en büyük desteği ise arkasında yer alan dev ekipten alıyor. Bordo-mavili takımda yeni transferlerin takıma katılmasıyla birlikte 27 kişilik oyuncu kadrosuna sahip olan Trabzonspor'a, teknik direkötr Vahid Halilhodzic ile birlikte 22 kişiden oluşan ekip eşlik ediyor.

Bordo-mavili takımda teknik heyetinde 8 isim yer alıyor. Teknik direktör Vahid Halilhodzic, yardımcı antrenör Jacgues Bonnevay, yardımcı antrenör Fatih Kavlak, kondisyonerler Cyril Michel Pıerre, Sandy Nicolas Guıchard ve Turgay Karslı, kaleci antrenörleri Mickael Maurice Gerard Boully ve Murat Onur Dilek, Halilhodzic'e eşlik eden isimler. Karadeniz ekibinde teknik ekibin yanı sına 14'da takım içinde çalışan yer alıyor. Genel menajer Serhat Altıncı ile İdari menajer Serkan Ünver futbolcuların sorunlarıyla bire bir ilgilenen isimler olurken, takım hakkındaki organizasyonlara ise kara veriyorlar. 1 doktor, 2 fizyoterapist, 3'er masör ve malzemeci takıma eşlik ederken 2 tercüman ve bir de analiz uzmanı yer alıyor.