Sezon başından beri Play-Off için mücadele ettiklerini ve bunu da hak ettiklerini ifade eden 22 yaşındaki genç oyuncu, “İlk oynanmayacak dendiğinde çok üzülmüştük Çünkü Play-Off’u oynamayı çok hak ediyorduk. Sonrasında gelen karar ile mutlu olduk ve hırsla çalışmalara başladık” dedi.

Sol kanat futbolcu Caner, Play-Off’ta oynamayı çok istediklerini belirterek, “Biz diğer takımlardaki arkadaşlarla konuşuyorduk. Çoğu ‘Bitse de gitsek’ havasında idi. Ama bizim takım Play-Off’ları oynamak için kararı bekledi. Bireysel olarak çalışmalarımızı yaptık. Biz hep oynansın istedik. İnşallah Play-Off’lar sonrasında da 1.Lig’e çıkacağımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.


Hedeflerinin TFF 1.Lig olduğunu da kaydeden Musa Caner Aktaş, “Play-Off’larda maç maç gideceğiz. Allah izin verirse 3 maçın sonunda da hak ettiğimiz Play-Off’lardan Trabzon’a şampiyon döneceğiz. Bunun için çalışıyoruz. Bunun için mücadele ediyoruz. Tek hedefimiz Play-Off’lardan şampiyon dönmek. Şampiyonluğu da burada kutlamak istiyoruz” şeklinde konuştu.