61SAAT HABER SERVİSİ - Sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir paylaşım yapan Öztürk, “Kayyumlara karşı olan CHP! Beşikdüzü Belediyesine eş başkan atamış!” başlığı ile, “Belediye Başkanı için Genel Merkeze yapılan itiraz ve şikayetler Ramis Uzun’un belediyeyi yönetemediği genel merkezce de belli oldu! 

Eş Başkana bir oda tahsis edildiği, akşam saatlerinde belediye başkanının saat 16.00 da tüm personelin toplantıya çağrıldığı, eş başkanın toplantıda personelle danıştığı, bir haftadır belediyede çalıştığı ve “bundan sonra beraber çalışacağız” dediği öğrenildi” ifadelerini kullandı. 

Öztürk, paylaşımına şu şekilde devam etti: 
Dün kendisini ziyarete gittim konunun gerçek olduğunu bir göreyim dedim. Odası güzel başkan beyin makamında olduğunu söylediler. 
Belediye Meclis üyesi olarak böyle bir görevlendirmenin bizim önümüze gelmediği ve yasalara uygun olmadığı da başka bir gerçek…

Trabzon un tek CHP'li belediyesi olan Beşikdüzü’ne mevcut başkan Ramis Uzun’un seçildiği günden beri gösterdiği başarısızlığına daha fazla tahammül edemeyen CHP Genel Merkezi, Eş Başkan olarak İstanbul’dan bir kişiyi görevlendirdi.

BELEDİYENİN 4 AYDIR ÇALIŞANLARINA MAAŞ VERMEMESİ...

Bu kişi belediye personeli ile toplantılar yaparak, belediyenin tüm iş ve işlemlerine el koymuş.  Belediyenin dört aydır çalışanlarına maaş verememesi ve üç yıldırda işçilerin ikramiyelerini ödememesinden dolayı, gerek çalışanların gerekse ilçe esnaflarına olan borçların ilçede yarattığı hoşnutsuzlu gidermek için belediyede yeni bir yapılanmaya gideceği söyleniyor. 

Seçildiği günden beri bir türlü tamamlanmayan imar planları nedeniyle ilçede inşaat ruhsatı verilememesinden dolayı sektörün ilçe ekonomisinde yaptığı olumsuzluğun halk aradında rahatsızlık yarattığı söyleniyor. 

Ayrıca mevcut başkan Ramis Uzun’un mevcut Teleferik Tesislerini işletememesi ve daha önce burada çalışan otuz kişinin işsiz kalmasıda tepkilere neden oluyor.  

CHP il ve ilçe örgütleriyle Ramis Uzun’un köprüleri attığını ve milletvekili ile arasınında olmadığı halk arasında konuşuluyor. 

YATIRIMCILARI KOVMASININ...

Sahilde eski Best Otel arazisine ondan önceki dönemde başlatan otel inşaatını gelir gelmez durdurup yatırımcıları kovmasının Beşikdüzü ne sağlayacağı ekonomik katkı ve istihdamı engellemeside tepki ile karşılanıyor.. 

Başarısızlığını sürekli kendinden önceki dönemde devir aldığı borçları dile getirerek örtmeye çalışmasınada vatandaşlar prim vermiyor. 

Kendisinin daha önceki başkanlığı dönemindede başarısız olduğunu o zamanda işçi ikramiyelerini hiç ödemediğini kendinden sonra gelen başkanın bıraktığı tüm borçları ödediğini vatandaşlar biliyor. 

CHP örgütünün Ramis Uzun’un aday yapılmasına karşı çıktığını, fakat dönemin il başkanının bunu dikkate almamasının cezasını Beşikdüzü halkının çektiği dillendirilmekte. 

KAYYUM veya EŞBAŞKAN anlayışıyla bakalım nereye kadar gidilecek. 

Ayrıca Ramis Uzun'un CHP’yi daha fazla yıpratmasına izin verilmeyeceği genel kanı olarak belirtiliyor”