Ziyarette 61saat.com imtiyaz sahibi Erhan Esaspehlivan, 61saat.com Spor Müdürü Hasan Tüncel, 61saat.com köşe yazarı Arif Sırtkaya yer aldı.

Hekimoğlu Trabzon FK'nın transferleriyle ilgili konuşan Özköylü "Geldiğimizde antrenman yapamadan maça çıktık. Gelediğin zaman takımın fizik durumunu bilmiyorsun. Büyük yatırım yapılmış ve 9. sıradasın oyuncularda pskolojik yıkılma var, yönetim üzgün. Senin direk sonuca endeksli oyun üretmen gerekiyor. Kendi anlayışından uzak takıma nasıl maç kazandırabilrisin, top bizdeyken rakipteyken ne yapabilirsiniz bunu göstereceğiz ve sonuç alacağız. Bu saatten sonra oyununun geri dönüşünü almaya çalışacağım. Yeni gelen oyuncuları adapte edeceğiz. Elde bir istikelet kadrom var zaten. Halil İbrahim maç oynamak geldi, Özkan iyi oyuncu sakatlık yaşamış ve bize geldi. İstanbul’dan aldığımız Ali 1. Lig’in en iyisi stoperlerinden birisi. Ecmel başkan bize jest yaptı sağolsun, bireysel olarak çalıştı. Mücahit aldık, Salih, Taha ve Furkan isimleri kadromuza kattık. Salih’in fizik gücünü geliştirmemiz gerekiyor. Yeni transferlerimiz bir alışma süreci geçirecek" 

ENERJİMİZ YÜKSEK

Yeni transferlerin takımı daha rekabetçi bir ortama sevk ettiğini söyleyen Özköylü "Takımızın enerjisi yükseldi, daha aç kendini ispat etmeye çalışan oyuncu grubumuz var. Giden oyuncularımız üst ligden geldiği için forma şansı bulamadığından morali bozulmuştu.  Süper Lig, Avrupa görmüş oyuncular var elimde, bunları gönderiyorsun ve oynamamış oyuncular alıyorsun. Ligde lidere en yakın takım olarak bizim için önemli değişim. Bu bize çok artı da getirebilir.

ŞAMPİYONLUK KOVALAYACAĞIM

Biz sonuna kadar şampiyonluk için hedeflerimi kovalıyacağım. Glen oyuncuların takıma enerji kattığını düşünüyorum. 2. Yarıdaki antrenmanlardan keyif alarak yaptım. Benim elimde zaten iskelet bir kadrom var. Biz de gidenlerden Sezer, Bahadır, Mustafa Çakır, İsmail, Can sürekli oynayan oyuncular değildi. Üst lig görmüş oyuncular oynatmadığın zaman enerjisi düşüyor. Rekabete girmek istemiyorlar oynamak istiyorlar. 

MUTSUZ OYUNCULARI GÖNDERDİK

"Arkadaki oyuncu grubun senin güvenebileceğin sana istediğini verebileceğini düşündüğün zaman problem yok. Bütün devre boyu seni götüren seni sırtlayan bunlar giderse problem var. Bize verdikleri ve aldıkları süre yeterli değildi, gelen oyuncular daha çok enerji karttı. Takım içerisinde memenuniyesizlik arttığı zaman kriz ortaya çıkar. Mutsuz ve enerjisi düşük oyuncuları gönderdik ve yerine daha aç oyuncular aldık.

KAVGACI OYUN İSTİYORUM

"Ben şu anki takımımdan daha memnunum, oynanma arzusuyla dolu bir oyuncu grubum var.   Buraya hedef olduğu için geldim. Kariyerimde hep bunu tercih ettim. Şu anki takımımın hedefi kovalayacağını düşünüyorum ilk kadrodan da daha iyi olacağı düşüncesindeyim.  Takımdan beklentim yüksek, takım içindeki dinamizm artı. Mevcut oyuncuları yeni transferlerin iteceğini düşünüyorum. Sahadaki direnç önemli, bu ligin ana yapısı kavgacı mücadeleci oyun istiyor. Bunu yapacağız, topa sahip olmayı isteyeceğiz, önde oynamayı isteyeceğiz. "

KEŞKE SALİH 1,5 YILLIĞINA GELSEYDİ

Salih çok yetenekli oyuncu. Fizik olarak gelişirse büyük oyuncu olur. Tembellik yapıp şımarıklık içine girerse çabuk biter. Ben yaptırmam.  Keşke Trabzonspor bize 1,5 seneliğine verseydi. Daha hazır ve nazır halde Trabzonspor’a gönderirdik. Salih ve Taha’da Hekimoğlu konusu açılınca tedirginliği duydular. Ben eminim ki bizim takıma katıldıktan sonra, antrenmanlarımızı gördükten sonra, sistemi gördükten sonra geldikten çok mutlulular. Sıkıntı çekmiyorlar. 

HAKAN'I OYNATAMAZDIM

Hakan Yeşil’i alırdık. O bölgede bu işi yapacak 5 adamım var, bunu da aldığı zaman oynatmam zordu. Beni lig 2.si yapmış adamlar var elimde. Yolda giderken bulduklarımı yola çıktıklarıma değişirsem yanlış yapmış olurdum. 

TRABZON'DA BAŞARMAK İSTİYORUM

10 senedir 1. Lig’de çalışıyorum. Belki de en başarılı hocasından bir tanesiyim. Şampiyonluklar kazandım, 5 play off oynamış takımım var. Ben 2.lige niye geldim. Bu takımın ekonomik potansiyeli, hem hedefleri hem de özellikle Trabzon şehrinin içinde olmak burada başarı elde ederek insanların kafasında Osman Özköylü’yü yerleştirmek istiyorum.