61SAAT SPOR SERVİSİ-

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı bugün düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulunurken raporu doğrultusunda takımda düşünmediğini ilettiği Pereira ile ilgili yöneltilen soruya ''Pereira buraya 4 sene hizmet etmiştir, çok net bir şekilde duygularımı düşüncelerimi yüzde yüz söylerim. Bazen değişimler sancılı olur, Serkan altyapıdan gelmiş görev aldığı sürece maçlarda oynamıştır. Düzgün karakter bazen rakibe sağ bek Hüseyin’i kullandım. Rakibin teknik opsiyonları var bazen stoper kullanmak bu plana göre değişiyor. Pereira konusu kapanmıştır, hizmet etmiştir. Maddi imkanlarını alıp gitmiştir bir transferimiz daha olacaktır. '' yanıtını vermişti.

JOAO PEREİRA'DAN JET YANIT!

Joao Pereira, teknik direktör Abdullah Avcı'nın basın toplantısınındaki açıklamalarını yayınlayan Trabzonspor resmi hesabının paylaşımına ''Abdullah beni şampiyon yaptığın için teşekkürler'' yorumunu yaparak kısa sürede gündeme yerleşti.

Bilindiği gibi Joao Pereira, Trabzonspor sonrası transfer olduğu Portekiz ligi ekiplerinde Sporting Lizbon ile şampiyonluk sevinci yaşamıştı.