61SAAT HABER SERVİSİ

Bordo mavililer ile kiralık sözleşmesini karşılıklı olarak feshederek Rizespor’a kiralık giden İvanildo Fernandes’in ayrılışının ardından Pereira sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

PEREİRA, 'KALİTEN VAR, GERİSİ GELİR'

6 ay gibi kısa sürede sıkı bir dostluk yaşadıklarını anlatan Pereira, ‘’Yeni yolunda sana dünyadaki tüm şansları diliyorum. 6 ay içerisinde sadece arkadaş olarak değil bir çok konuyu paylaşacağım biri olman bana zevk verdi. Kısa bir zamandırıdır ancak bazen bir kişi tanımaka ve sevmek için uzun bir zamana ihtiyacın yok. Zeki, çalışkan ve alçakgönüllü bir çocuksun ve geçtiğin bu yoldan daha da iyi geçeceksin. Portekiz dışında, aileden uzakta, yeni bir kültürde bir bir dilde ve farklı zihniyetlere sahip bir yere gelerek deneyimler kazandın. Doğal olarak senin için kolay değildi ama bu önümüzdeki altı ayın bir sonraki süreç için ders ve hazırlık olacak. Kaliten var, geri kalanı doğal olarak gelecektir. İyi yanı ise yakın kalacağımız. Gabriel için bebek bakıcısı olman ve bazı öğle yemeklerinde ödeme yapman için sana güvenmeye devam edebilmemizdir. Sana yardım etmek için eşimle birlikte yanındayız’’ dedi.

FERNANDES, 'EN ÖNEMLİ KİŞİ OLDUĞUNUZU BİLİYORSUNUZ'

Pereira’nın bu paylaşımı sonrası Fernandes ise, ‘’Herşey için teşekkürler, Trabzon’daki maceramda en önemli kişi olduğunuzu biliyorsunuz. Bu bir veda değil. Öğle yemeğinizi ödemek kadar yakınım’’ ifadelerini kullandı.