Koronavirüs nedeniyle lige verilen arada şampiyonluğa koşan takımlarını izlemekten mahrum kalan milyonlarca taraftarlardan sadece ikisi olan Çakıroğlu ve Kolay, Covid-19 Salgınından korunmak için giyindikleri özel elbiselerinin sırtına Trabzonspor’un yıldız oyuncuları Abdülkadir Ömür ve Alexander Sorloth’un isimlerini yazarak hasret giderdiler.

Futboldan uzak kaldıkları dönemde Trabzonspor’u çok özlediklerini ifade eden Ahmet Çakıroğlu biraz olsun o özlemlerini bastırmak için böyle bir şey yaptıklarını ifade etti. Şu süreçte tüm sağlık çalışanları olarak stresli ve yorucu bir görev ifa ettiklerini de vurgulayan Çakıroğlu “Görenler çok ilginç karşıladılar. Arkadaşlarımız ve hastalarımız açısından da bir moral kaynağı oldu. Ama bizim asıl amacımız Trabzonspor sevgimiz ve takımımıza olan özlemimiz” dedi.

Çarşıbaşılı Hasan Kolay da, Trabzonspor’u izlemeyi çok özlediklerini ifade ederken, “Takımızı çok özledik. Tribünden takımımızı desteklemeyi özledik.  İnşallah sağlıklı bir şekilde bugünleri atlattıktan sonra ve takımımıza kavuşacağız. Şampiyonluk coşkusunu yaşayacağız. O günleri sabırsızlıkla bekliyoruz” ifadelerini kullandı.