61SAAT HABER SERVİSİ - Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor, mutlak pozisyonlardan yararlanamadığı maçta Gençlerbirliği ile 2-2 berabere kaldı ve 4. maçında 3. kez eşitliği bozamadı.

Maçın ardından hakem Mete Kalkavan’a tepki büyük oldu. Trabzonspor’un 2. golü yediği pozisyon öncesinde Sturridge’ye yapılan faulü vermeyen hakem Mete Kalkavan’a, taraftarlar yüklenirken hakem yorumcusu Erman Toroğlu, sert eleştirilerde bulundu. 

Trabzonspor’un yediği gol öncesinde faul olduğunu kaydeden Toroğlu, "Trabzonlu oyuncu topla oynuyor. Arkadan Gençlerli oyuncu geliyor. Şu pozisyonda beyazlı oyuncunun topla oynama şansı var mı yok. Ne yapıyor?  Topla temas etmeden evvel, topla temasta 1 karış var. Gençlerli oyuncu, Trabzonlu oyuncuya darbeyi vuruyor indiriyor. Ulan bunu görmeyeceksin neyi göreceksiniz. Siz hakem misiniz. Lige tesir ediyorsunuz. 

Sizin bu orta oyununuz VAR'la devam edecek. Bakın gözünün önünde oluyor. Çok net. Suanda beyazlı oyuncunun hala topla oynama şansı var mı? Ayağı indirecek, ondan sonra vuracak. Ne güzel dünya?

Gençlerli futbolcunun haline bakın. Faulu yatım diye geri koşuyor. Topa ben vurdum diyor uyanık. FAulü yapıyor, biliyor geri koşuyor. Bir bakıyor ki hakem devam ettirmiş. Ya yürüyün gidin. Yapacağınızı hakemliğinde…” dedi. 

VAR Hakemlerine de yüklenen Toroğlu, "Bu hakemler hala sahnede. İki tane hakemi uçurdular iki tane hakem sahada. 

Hüseyin Göçek, Halis Özkahya.. Bunların kafasında şeytan var. İşte buyrun pozisyona. Adamı balta gibi indiriyor” dedi. 

Toroğlu, "Bu pozisyon Fenerbahçe Galatasaray maçında olsun da hadi VAR'a gitmesin. İki ayağına da vuruyor" dedi.