61SAAT HABER SERVİSİ - Ağaoğlu, Galatasaray maçı sonrası özel uçakta dönüş yolunda sarf ettiği sözlerle ilgili olarak, “O sözün muhatabı, Abdullah Avcı değil. Bizim bir iki arkadaşa sinirlendim. Abdullah Avcı’nın lafı mı geçiyor?” dedi.

İşte Ağaoğlu’nun yaptığı açıklamalar;

UÇAK ACUN’UN DEĞİL

Ali Savaş: Uçakta söylediğiniz sözlerin muhatabı Abdullah Avcı olarak algılandı. Öyle mi?

Ağaoğlu: Bir kere şunu hatırlatalım. Ben 2 gündür Trabzon’daydım. Uçak Acun Ilıcalı'nın değil, Ertuğrul Doğan kardeşimizin kiraladığı bir uçak. Ben maçtan iki gün önce Trabzon’daydım. Dönüşte uçağa bindim. Uçak Borusan’ın uçağı.. 

Ali Savaş: O söylediğiniz söz, Asıl gündem o!

Ağaoğlu: Benim o sözümün muhatabı Abdullah Avcı değil. Yönetimdeki birkaç arkadaş. Onlar kadro dışı ile ilgili önerilirle geliyor. Galatasaray maçı sonrası da gelebilirler diye sohbet anında söylenmiş sözler. Avcı’ya değil. 

Bir iki yönetici arkadaş, performans düşüklüğü gösteren oyuncularla alakalı düşüncelerini söyledi. Bende "Covid var, hükmen mağlubiyet var, kadro dışı diye bir şey söz konusu değil. Zaten son 7 haftada son 4 galibiyet 2 beraberlik 1 mağlubiyet aldı takım endişeye yer yok" dedim.

Başını sonunu kesip ortadan verip kendi kafalarına göre yorum yapmışlar.

Neticeler üzerinden gidersek hoca son 7 haftanın en başarılı 3 hocasından birisi.

Ali Savaş: Peki kim sızdırdı?

Ağaoğlu: Sızdıranın kendisi söylesin. Ben tahmin ediyorum.

Ahmet Ağaoğlu’nun diğer açıklamaları da şöyle…

DEVRE ARASINDA TRANSFER


Taraftarın beklentileri doğrultusundaki bu işler sabırla, doğrusunu yapmaya çalışmalıyız. Yapılan bazı transferler tutmamıştır, doğrudur. Hoca değişikliği olduğu zaman genellikle bu tür şeylerle karşılaşırsın bu da olası bir durumdur. Bir hocanın oyun sistemi vardır, ona göre oyuncu ister. Hoca değişikliği yaşamış bu takım. Bazı oyunculardan istenilen verimin alınamaması doğaldır. Devre arası geliyor. Hocanın talebi, izleme heyetinin tavsiyesi doğrultusunda yapılacak transferler var. Zaten bizde onların çalışmasını yapıyoruz. 
Transfer dönemi geliyor. Hocanın talepleri, izlemenin tavsiyesi ile kulübün de imkanları doğrultusunda ara transfer döneminde transferler yapılacak. Önümüzdeki 25 maçımız var. Süper Kupa Finali var. 


AVCI NEWTONDAN BAŞARILI
Newton ile oynadığımız 7 maçta, 4 mağlubiyet, 1 galibiyet, 2 beraberlik aldık.  Abdullah hoca ile oynadığımız 7 maçta ise tam tersi durum yaşandı. 4 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet. Abdullah hoca öncesi senin neyin var? Sadece 1 galibiyetin var. Beraberlikler aynı. Demekki adam bir şeyleri düzeltiyor. Aynı kadro ile düzeltiyor. Kafasındaki oyuncularla bu kadro güçlendirildiği zaman tabiki farklı bir noktaya gelecek. 2. yarı belki çok daha farklı şeyleri konuşacağız. 

ABDULLAH AVCI’NI MOTİVASYONU NASIL
Hoca nereye geldiğini de çok iyi biliyor, ne yapacağını da çok iyi biliyor. Kendisiyle alakalı verdiğim beyanatlar ortada. 

Taraftarın reaksiyonu, son derece doğal. Taraftar takımından ne bekler?  Ben ne beklerim. Başarı beklerim. Biz sıradan bir takım, sıradan bir kulüp olmadığımız için başarıyı uç noktada isteriz. Bırak mağlubiyeti, beraberlik bile Trabzonspor taraftarı için tahammül edilemez bir neticedir. Kalkıp taraftarı suçlamak son derece yanlış.

UYARI: Bu haber 61saat.com tarafından yazılmıştır. Kaynak vermeden kullananlar hakkında yasal yollara başvurulacaktır.