61SAAT SPOR SERVİSİ

Futsal U19 Milli Takımımız, Hırvatistan'da düzenlenen Futsal Kış Kupası'nda şampiyon oldu. Turnuvayı iki galibiyet, bir beraberlik ve bir mağlubiyetle tamamlayan Milliler, Fransa'nın önünde averajla ipi önde göğüsledi.

Milli Takımımız oyuncularından Berkan Mahmut Keskin turnuvanın en değerli oyuncusu seçilirken, Futsal U19 Milli Takımı Teknik Direktörü Murat Kaya, Hırvatistan'da kazanılan şampiyonluktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Takımın kısa süre önce kurulmasına karşın önemli mesafe kat ettiğini belirten Kaya, amaçlarının katıldıkları her organizasyonda iyi oyun sergilemek olduğunu söyledi.

Trabzonspor'un U19 takımında forma giyeyen kaleci Adem Ağaoğlu turnuvada milli takım kalecisi olarak boy gösterirken gösterdiği performansla alkış aldı. Kaptan olarak Milli Takımın kalesini korayan Ağaoğlu kazanılan kupayla poz vermeyi ihmal etmedi. 

GOL OLUP YAĞDILAR

Futsal U19 Milli Takımımız, Hırvatistan'da düzenlenen Kış Kupası ilk maçında Fransa ile 2-2 berabere, Futsal U19 Milli Takımımız, Hırvatistan'da düzenlenen Kış Kupası ikinci maçında Slovenya'yı 9-3 mağlup etti. Milli Takımımızın gollerini Berkan Mahmut Keskin (3), Anıl Özçelik (2), Göktan Işılak, Gürkan Varlık, Mustafa Uysal ve Oğuz Kaan Ünal kaydetti. Futsal U19 Milli Takımımız, Hırvatistan'da düzenlenen Kış Kupası üçüncü maçında Macaristan'a 3-2 mağlup oldu. Milli Takımımızın gollerini Berkan Mahmut Keskin ve Anıl Özçelik kaydetti.Futsal U19 Milli Takımımız, Hırvatistan'da düzenlenen Kış Kupası son maçında Belçika'yı 7-1 mağlup etti. Milli Takımımızın gollerini Berat Altındiş (2), Mustafa Uysal (2), Anıl Özçelik (2) ve Göktan Işılak kaydetti.