Brezilya'dan flaş iddia... Bu sezon şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olan ve şu anda Süper Lig'in zirvesinde yer alan Trabzonspor 'un devre arasında kadrosunu güçlendirmek adına Hulk'u renklerine bağlamak istediği öne sürüldü.

Uol adlı internet sitesinin haberine göre; Bordo-Mavililer, 35 yaşındaki forveti transfer etmek adına şimdiden girişimlere başladığı hatta Brezilyalı oyuncuya astronomik bir teklif sunulduğu kaydedildi. 
Brezilya basınında yer alan haberde,  oyuncunun kulübü Atletico Mineiro’ya 4 milyon Euro teklif edildiği ve kulübün de bu rakamı yetersiz bulduğu kaydedildi. 


TRABZONSPOR YÖNETİMİ ANINDA YALANLADI! 
Haberde daha da ileri giderilerek Trabzonspor’un Hulk ile de temasa geçtiği ve Brezilya’da kazandığı paranın 3 katı teklif ettiği de yazıldı. 
Trabzonspor yönetiminden edinilen bilgiye göre ise bordo - mavililerin Hulk’u transfer etmek için her hangi bir girişiminin olmadığı öğrenildi. 
Trabzonspor yönetiminin ikinci yarıda eksiklikleri kapatmak için teknik direktör Abdullah Avcı’nın raporunun beklendiği ve transfer girişimlerinin bu rapor doğrultusunda netlik kazanacağı ifade edildi.