61SAAT SPOR SERVİSİ-SERKAN KILINÇ/Trabzonspor bu sezon transferde fırtına gibi eserken kadrosuna kattığı bir çok oyuncu ile resmen rekor kırdı. Transferin ilk gününden son gününe kadar hareketli saatler yaşayan bordo-mavililerde bu durumu bilen iki oyuncu Trabzonspor’dan ne koparırım peşine düşünce kulüpsüz kaldı. Trabzonspor’a transferin son gününe kadar zorluk çıkartan Malouda ve Colman, bordo-mavililerden ayrıldıktan sonra transfer sezonunda her hangi bir kulüple anlaşamayınca boşta kaldı.

İki oyuncu mecburen ara transfer sezonunu beklemek zorunda kalacak. Ancak disiplinsiz tavırları nedeniyle bu iki oyuncunun da piyasa değeri bir hayli düşerken Trabzonspor’dan aldıkları paraya imza atmaları ise hayal gibi görünüyor.

Trabzonspor’dan ayrılan Colman ve Malouda’nın yanı sıra dünyada yıldız olarak tabir edilen oyuncuların da bu transfer döneminde boş kalmaları dikkat çekici bulundu. Trabzonspor ile adı anılan Ronaldinho’da bu transfer döneminde boş kalırken yine Barcelo’dan Valdes, Reveillere, Pennat, Diarra, Anelka, Almeida’da boşta kalan isimler arasında yer aldı.