61SAAT SPOR SERVİSİ Trabzonspor'un ele avuca sığmayan genç yeteneği Abdülkadir Ömür karantina günlerini geçirdiği köyünde Trabzonspr Medya Merkezine açıklamalarda bulundu.

FATİH TEKKE'Yİ İZLEYEREK BÜYÜDÜM

Futbola başlamasında en önemli etkenin Fatih Tekke olduğunu ifade eden genç yetenek "Çocukluğumdan itibaren Fatih Tekke videolarını izleyerek ve zamanındaki izleyerek büyüdüm, futbola başlamamdaki sebep diyebilirim. İlk basamakta Trabzonspor’a çıkmak vardı ikinci basamakta şampiyona olmak var inşallah gerçekleştirdim. Şampiyonluktan sonra Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek diyebilirim. "

ELİM AYAĞIM TİTREDİ

Sakatlığıyla ilgili de konuşan Ömür "AEK Maçında sakatlanmış ve kötü bir durum olduğunu hissetmiştim. Rize maçında girmiş ve ilk defa giriyor gibiydim. Sahaya çıkarken elim ayağım titremişti. 6 ay futboldan uzak kalmak 1-2 yıl gibi geliyor. A takıma çıkmaya başladıktan sonra altyapıda çok teknik oyunculara sahip.. "

KAZMA TUTMAYI ÖĞRENDİK

Köy hayatını ve karantina günlerini de değerlendiren Ömür "Kazma tutmayı öğrendik kollarımız o günden bu yana güçlü oldu. Makine tutmayı bayırda koşmayı orada belki biraz daha iyi duruma geldik. Karantinadan sonra insanların farklı duygulara kapılacağını düşünüyorum. Akrabalarımıza gidemez olduk. Bundan sonra insanlar sakinleşmeyi birbirine yardım etmeyi öne çıkarır. Umarım virüs olay bir daha yaşanmaz."

MESSİ SEVİYESİ ZOR GÖRÜNÜYOR AMA

Son olarak Messi benzetmeleri için konuşan Ömür "O dünyanın en iyi futbolcusu zirve diyebilirim. Hem Barcelona hem Messi hayranlığımı herkes biliyor. Yaşanması zor gibi görünüyor ama inşallah Allah nasip eder. " ifadelerini kullandı.