61SAAT SPOR SERVİSİ-SERKAN KILINÇ-Trabzonspor’da Teknik Direktör Vahid Halilhodzic’in göreve gelmesi ile gözden düşen ve başka takımlarla transfer görüşmesi yapmasına izin verilen ancak her hangi bir takımla anlaşamayınca yeniden bordo-mavililere dönen Emre Güral’dan imalı mesaj.

Trabzonspor’da yan sahada çalışmalarını sürdüren ve Teknik Direktör Vahid Halilhodzic’in kararına göre yeniden takıma katılacak yada takımdan ayrı çalışmalara devam edecek oyuncu sosyal medyadan kendisine ait hesaptan dikkat çekici bir mesaj verdi.

Genç futbolcu, İngilizce olarak siyah zemin üzerine büyük harfle;  “Do it for the people who want to see you fail” şeklinde yazan fotoğrafı yine İngilizce olarak, “Keep Ya head up, Allah Gives His Hardest Battles To His Strongest Soldiers” yazarak paylaştı.

Burada ilk sözün Türkçe karşılığının, “hatanı görmek isteyen insanlara karşı 'yap' onu (Hatanı bekleyen insanlara karşı başarılı ol)” anlamı taşıdığı ifade edilirken ikincisinde de “Başını dik tut. Allah en zor savaşlarını en güçlü askerlerine verir” olduğu kaydedildi.

Trabzonspor’da zor günler geçiren Emre’nin bu mesajları anlamlı bulundu.