Akdeniz bölgesinde yer alan birbirinden güzel ve keyifli tatil beldelerinde keyifle zaman geçirebilir, muhteşem doğanın ve sıcacık güneşin tadını çıkarabilirsiniz. Alanya ve Side başta olmak üzere Antalya’nın tüm ilçelerinde ve beldelerinde unutulmaz bir tatil deneyimi sizi bekliyor. 

Akdeniz’i Keşfedin 

Akdeniz bölgesinde dağlar denize paralel uzandığı için pek çok güzel plaj vardır. Bu plajların büyük bir çoğunluğunda ince kumlar bulunduğu için insanlar tarafından çok ilgi görürler. Alanya, Side ve Antalya otelleri de bu plajların yakında hizmet verdikleri için tüm misafirlerinin etkileyici bir tatil deneyimi yaşamasını sağlarlar. Antalya ve çevresinde bulunan her plajda keyifle zaman geçirmeniz mümkün. Ayrıca biraz keşfetmek ve tarihi yapıları görmek isterseniz de başta Antalya olmak üzere bölgede bulunan her alanın harika birer seçenek olduğunu keşfedebilirsiniz. Hadrianus Kapısı, Kaleiçi, Termessos Antik Kenti Antalya ziyaretinizde mutlaka görmeniz gereken yerler arasında. Yönünüzü Alanya’ya çevirdiğiniz an görecekleriniz ise oldukça güzel doğa harikaları olacak. Dalaman Mağarası, Fosforlu Mağara sizi güzelliği ile mest edecek yerlerden sadece bazıları. Bunların yanı sıra Şarapsa Hanı, Kargı Han, Alara Kalesi de mutlaka ziyaret etmeniz gereken tarihi yapılar arasında. Bir günlüğüne bile gezmek ve keşfetmek için uğramanız gereken Side’nin İncekum plajı ve Side Antik Tiyatrosu görmeden dönmemeniz gereken yerler. 

Konforlu Bir Tatil Deneyimi 

Yaz tatili yapmak isteyen herkesin önceliği konfordur. Elbette güzel bir doğa, dikkat çeken tarihi yapılar, yeni yöresel lezzetler herkesin dikkatini çekmeyi başarır. Ama ne olursa olsun rahat bir ortamda konaklamak herkesin en büyük ihtiyaçlarından birisidir. Alanya Otelleri hem Manavgat’a yakınlığı hem de Alanya’nın muhteşem doğasıyla size unutulmaz bir tatil deneyimi sunacak. Uzun yüzyıllar boyunca liman kenti olan Side, Akdeniz bölgesinin popüler tatil mekanlarından olduğu için Side otelleri de kaliteleri ile dikkat çekiyor. Antalya ise muhteşem Akdeniz bölgesinin odak şehri olarak hem şehir içinde hem de şehir dışında hizmet veren Antalya otelleri ile bütün olarak yüksek memnuniyet sunuyor.