Epoksi zemin kaplama aklınıza gelebilecek birçok zeminde kullanılabilmektedir. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte kullanılmaya başlanan epoksi malzeme sayesinde çok daha dayanıklı, uzun ömürlü ve güzel görünüme sahip zeminlere ulaşılabilmektedir. Epoksi zemin kaplama uygulamaları oldukça kolay ve hızlı uygulama imkanlarına sahiptir. Otopark, fabrika gibi alanlarda özellikle tercih edilen epoksi zemin kaplama ’nın en dikkat çeken özelliklerinden biri ise aşırı dayanıklı olmasıdır. Aşırı ağırlık, asidik ve bazik kimyasal maddeler, temizlik maddeleri gibi birçok maddeye karşı formunu koruyabilmektedir. 

https://www.3depoksi.com/view/uploads/galeri/5e0a1ccb4ba7e157772103528.jpg

3D Epoksi  zemin kaplama ankara olarak epoksi uygulamaları birçok amaçla tercih edilmektedir. Yukarıda bahsedildiği gibi dayanıklı olmasının yanı sıra çatlama ve kırılma yapmayan yapısı sayesinde zamanla aşınmaz ve görünümü bozulmaz. Epoksi malzemeden yapılan zemin kaplamaları istediğiniz renk ve desenlerde yapılabilmektedir. Özellikle desen seçeneğinin olması dekorasyon amacı ile de epoksi malzeme zemin kaplamalarının tercih edilmesinde etkili olmaktadır. Birbirinden farklı desenler ve görsel seçenekleri ile zeminlerinizde 3 boyutlu görüntüler elde edebilirsiniz. Zeminler üzerinde elde edilen görüntüler zamanla kaybolmaz, soluklaşmaz veya zarar görmez. Aynı zamanda epoksi zemin kaplamaları bakım istemez. Kir ve pislik tutmaz. Zeminler zamanla tozlanabilir. Bu durumda standart temizlik malzemeleri veya sadece su ile kolayca zeminlerinizi eski parlaklığına kavuşturabilirsiniz. 

https://www.3depoksi.com/view/uploads/galeri/5e0a1cd325f51157772104387.jpg

3D Epoksi Ankara Zemin Kaplama Parlatma Şirketi profesyonel hizmet anlayışı ile çalışır. Epoksi zemin kaplama işlemlerinde kullanılan bileşenlerin doğru oranda karıştırılması, epoksi ile kaplanan zeminin kuruması ve sertleşmesi için büyük önem taşır. Doğru oranlarda oluşturulmayan karışımlar sertleşmez ve sıvı formdan katı forma geçemez. 3D Epoksi Ankara Zemin Kaplama Şirketi alanında uzman çalışanları ve profesyonel keşif kadrosu ile zeminleriniz için en uygun karışımları hazırlayarak yaklaşık 24 saat içinde katılaşan ve kullanıma hazır hale gelen zeminlere sahip olmanızı sağlamaktadır. İstediğiniz renk ve desenlerde epoksi zemin kaplamalarına sahip olmak için iletişime geçebilir ve fiyat bilgisi alabilirsiniz.