GÜMÜŞHANE (AA) - Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği (DKBB) encümen toplantısı, Gümüşhane'de gerçekleştirildi.

Gümüşhane Belediyesi Toplantı Salonunda Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başkanlığında düzenlenen toplantıya, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu ve Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz katıldı.

Gümrükçüoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, Başkan Çimen’i yaptığı çalışmalardan dolayı tebrik etti.

Çimen’in çok ileriyi görerek hareket ettiğini ifade eden Gümrükçüoğlu, şöyle devam etti:

"Başkan Çimen çok kısa sürede gerek Gümüşhane Üniversitesinin gelişmesinde, gerekse trafik düzenlemesinde aldığı mesafe ile hakikaten belediyecilik adına tebrike şayan. Çalışmalarını Doğu Karadeniz Belediyeler Birliğinin belediye başkanları olarak, başkan yardımcılarını, belediye meclis üyelerini teknik ekibini yürekten kutluyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz."

Başkan Çimen ise Gümrükçüoğlu ile Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Meclisi encümen üyelerini Gümüşhane'de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Belediye olarak büyük yatırımlar yaptıklarını anlatan Çimen, "Yaptığımız yatırımlar çok büyük ama 15 Temmuz’da yaptığımız yatırım onların en değerlisi ve en önemlisi. Bugün bunları belki konuşamıyor olabilirdik. Belki sizleri burada ağırlayamayacaktık. Bu hizmetlerimizin hepsi yarım kalacaktı." diye konuştu.

Toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesiyle sona erdi.