Adana’nın Kozan ilçesinde müzisyenler kendileri çalıp, kendileri oynadı.
İlçede bir düğün salonunda bir araya gelen ve geçimini müzisyenlik yaparak sağlayan müzisyenler ve aileleri, canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlenme imkanı buldu.
Organizasyonu düzenleyen Çavuş Ahmet Erol isimli müzisyen, “33 yıldır müzisyenlik yapıyorum, 12-13 yıldır salon işletmeciliği yapıyorum. Yıllardır milleti evlendiriyoruz ve mutlu bir şeklide ama salon çalışanlarımız ve müzisyen arkadaşlarımız bir türlü eğlenemiyordu. Bugün bir araya gelelim dedik ve birlikte yemek yedik. Biraz sonra tüm salon personellerimiz ve müzisyenlerimiz ile birlikte eğleniyoruz. Bugünü kendimize ayırdık" dedi.
Müzisyen Caner Çakıroğlu ise, bu defa müzisyenler olarak ailece bir araya gelip eğlenmek istediklerini belirterek, "Bugüne kadar hep insanları biz eğlendirdik. İnsanlara çalıp söylerken hep müzisyenler de eğleniyor gibi geliyor ama bizlerde de zaman zaman kasılmalar oluyor. Biz de bunu değerlendirelim dedik. İnsanların düğünü, nişanı ve kınası olmadığında kendimize vakit ayıralım ve değerlendirelim istedik" diye konuştu.
Müzisyen İmdat Barış ise, “Ahmet kardeşimiz güzel bir etkinlik düşünmüş. Böyle güzel etkinliklerin devamını diliyorum. 35 yıldır biz insanları eğlendiriyorduk ama bugün de biz düğün salonunda meslektaşlarımız ile birlikte kendi kendimizi eğlendiriyoruz" dedi.
(İHA)