Geçtiğimiz günlerde migren ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede arabada iğne olmak isteyen ancak talebi çevrildiği için sağlık çalışanlarına söylediği sözlerden dolayı tepki çeken Müge Anlı'nın canlı yayınlarına ara verildi.

KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ KAPSAMINDA ARA VERİLDİ
6 Nisan itibarıyla 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' canlı yayını yerine tekrar bölümleri ekrana geliyor. Programın sıkı takipçileri ise programın neden yayınlanmadığını merak etmeye başladı. Koronavirüs önlemleri kapsamında pek çok dizi ve program ekran macerasına ara verdi. Bunlardan biri de Müge Anlı ile Tatlı Sert programı oldu.

EN ÇOK İZLENEN BÖLÜMLER YAYINLANIYOR
En son 3 Nisan Cuma günü ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni bölümleri yerine 2020'nin sezonunun en çok izlenen bölümleri yayınlanmaya başladı.Müge Anlı, canlı yayınların ne zaman başlayacağına ilişkin ise henüz bir açıklama yapmadı.

DOKTORLAR İÇİN SÖYLEDİKLERİ TEPKİ ÇEKTİ
Geçtiğimiz günlerde migren ağrısı tutan Müge Anlı, iğne olmak için sürekli gittiği acile gitti. Koronavirüs nedeniyle hastaneye girmek istemeyen ve aracında iğne olmak isteyen Anlı, doktorlar tarafından geri çevrilince canlı yayında tepki gösterdi. İğne yaptıramadığını belirten Müge Anlı doktorların tavırlarından memnun olmadığı için "Sonra diyorlar ki doktorlara iyi davranın" ifadelerini kullanmıştı.
Koronavirüs tedbirleri kapsamında Müge Anlı ile Tatlı Sert programının çekimlerine ara verildi

Kaynak: Snob Magazin